Ce Reprezinta Acest Filet?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Reprezinta Acest Filet?

A se vedea in poza incadrat cu rosu:
    Attached Files
    Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

cred ca e locul in care se prinde acest surub ce tine cutia in care se monteaza filtrul de aer
    Attached Files
    My ride

Comment

nu cred, ce arati tu e benzinar, iar ce a aratat catalin e diesel...
      doar nu impart acelasi bloc...
      sigpic

Comment

Posibil ca piesa respectiva sa fie si pentru alt model de masina (Renault Clio) si sa aibe prins de ea ceva
        Last edited by matheo66c; 7 August 2012, 22:18.
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

nu dar ma gandesc ca au matrite standard la turnare anumitor componente si chiar daca filetul nu va folosi vreodata totusi apare. nu sunt sigur dar asa banuiesc ca se intampla.
          My ride

Comment

Exact!!!..M-am uitat la motoare de Clio/Scenic/Megane si nu reusesc sa gasesc
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

nu cumva de piesa aia se prinde carapacea care vine peste motor ? la dci ma refre

Comment

Nu se prinde nimic la Logan, mai sunt si pe chiulasa vreo 2 gauri filetate tot in zona aia, probabil la alte modele pe care e pus motorul se prinde ceva de ele.
                INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Sau poate e facut pentru procesul de fabricatie ca sa poata sa-l tina fixat/suspendat in timp ce ei lucreaza la el !
                  sigpic
                  Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

Comment

eu am intrebat pentru ca dupa ce-am avut masina in service am belit ochii atent pe la motor sa vad daca nu mi-au umblat aia la injectoare si am observat acel filet, si-am zis ca poate era ceva acolo, cine stie.., o sa pun niste poze mai clare diseara.
                    Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

In gaura respectiva se prinde o protectie de plastic(la injectoare) care din pacate se monteaza din fabrica numai pe renault.

Comment

Pai inseamna ca puteti scapa de celebrele injectoare intepenite?

Comment

pe clio dci n-am vazut sa fie vreo protectie de plastic la injectoare.
                          internal combustionizer

Comment

Ai dreptate, nu este pusa protectia pe toate renaulturile, eu am vazut pe megane 2 ph2 euro4.
                            Attached Files

Comment

am revenit cu poza pe care am promiso.
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google