If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut!
De ceva vreme se aud 4-5 bubuituri(rateuri) ,se aud incet si la intervale neregulate.
Nustiu ce ar puea fi,astept parerile dumneavoastra.
Km masina : 34.000
Prima data am observat la cald dupa un drum pe transfagarasan,acum se aud si dupa 3-4 minute de utilizare .....deobicei la plecarile de pe loc,sau cand dau treapta a 2a.
Nicio problema in rest dar totusi e foarte suspect acel sunet care observ ca se aude tot mai des la rece......dupa acel drum de transfagaras in care i-am dat putina forja au inceput aceste bubuieli,sa ma duc la diagnoza cu ea?e inca in garantie.3 ani si 34k km.
diagnoza,bujii,fise,bobina...cu astea ai putea incepe.
Continua cu lambda etc...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
omul nu a scris niciunde ca ii bubuie pe frana de motor,dar voi reisarii ati inceput ca e normal sa bubuie pe frana de motor.Omul a zis clar ca bubuie la plecarea de pe loc si cand da 2a ...nu cand da pe gat a 2a de la 130 la ora...
Evident e o problema undeva si ai putea incepe cu verificatul pe partea de aprindere,cum ti-am zis mai sus.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
verifica prima data bobina si fisele ,eventual de la un alt prieten/cunostiinta poate iei degeaba alta bujii si e din fise sau bobina.
Ce nu inteleg eu,daca masina e in garantie,de ce nu mergi in service direct sa ii lasi pe ei sa isi bata capul cu problema.
Am sunat la apan si au zis ca de saptamana viitoare au liber,si problema e ca acum e si perioada in care trebuie sa fac revizia la an,deja am cumparat din piese ca vroiam sa o fac acasa pentru prima data,si asa daca ma duc la ei sa nu ma puna sa fac revizia acolo oare?:-?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment