Bubuituri Esapament

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai da,doar ca nu a zis nimeni ca problema se manifesta cand schimbi din 2 in 1 , ci la plecarea de pe loc sau cand dai a 2a.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

poate nimereste acelasi interval de turatie, cand lasa piciorul din gaz, la >1500rpm se taie injectia, iar daca se face cuplarea tr2 concomitent cu apasarea gazului si motorul a apucat sa cada sub aia 1500rpm, cand se face realimentarea, poate sa dea rateuri. nu zic ca musai asa e, dar e unul din cazurile alea la 100000, pe care merita sa-l iei in calcul, nu neaparat ca asta e cauza.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Daca am geamu deschis si ciulesc urechile, mai aud mici bubuituri si cand schimb tr superioara.

Nu stiu exact ce parametri trebuie "indepliniti" ca sa fie treaba asta, dar se mai intampla, mai ales cand am evacuarea incinsa.
        Cat timp nu se aude ca petardele de revelion si n-am becuri aprinse prin bord...benzina si talpa.

Tind sa cred ca colegul n-are nici o problema la masina, ci doar acum a sesizat treaba asta si i s-a impregnat pe creier (stiti si voi cum e cand se impregneaza pe creier un zgomot...il auzi mereu, chiar daca altii nu-l sesizeaza )) ).

Comment

am uitat sa-ti zic, evacuara mea nu e sport, dar lipseste cu desavarsire toba intermediara si da, face bum cu precadere cand e incinsa sau dimineata pe racoare cand amestecul e mai bogat si mai scuipa-n toba si la schimbare in treapta superioara, dar 1-2-3 schimbari de treapta si apoi nu mai face. e o smecherie la ecu ala de injectie, trebuie sa aiba o situatie in care softul sa nu faca exact ce ar trebui din pct de vedere al consumului, confortului, etc.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google