Senzor Viteza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Senzor Viteza

am o Mica mare problema
    dupa un drum la mare a murit senzorul de viteza. de fapt mai dadea din cand incand cate un semn de viata dar juma de drum l-am facut fara vitezometru, am inlocuit senzorul ,vitezometrum merge ,dar nu pot sterge eroare din bord cu ddt200
    in continuare am becul OBO aprins , iar singura eroare este senzorul de viteza iar dupa franceza mea de balta zice ceva de eroare atribuire memoria OBO
    exista in ddt meniu pentru stregerea acestui tip de eroare in afara meniunlui calasic de erori sau trebuie cablu CLIP sau ati mai intalnit asfel de probleme? si care a fost rezolvarea
    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

cat timp ai mers dupa ce l-ai schimbat? si eu am probleme cu el, si cateodata, functiona ok si se stingea singur senzorul...
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

mie nu imi merge acul de viteza fefapt joaca cand sus cand jos!de la ce poate fi?de la senzoril care vine din cutie sau din bord?

Comment

pune`o pe tester, dar eu as zice cel de pe cutie, asa imi facea mie la inceput, apoi nu se mai misca aproape deloc
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

mai degraba senzorul de la cutie, apoi bordul. intra in meniul de diagnoza al bordului si lasa acele sa baleieze pana se plictiseste bordul. sau tu uita-te dcaa tremura pe cursa, daca nu, foarte probabail senzorul de la cutie e "meseriasul".
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Si mie imi mai face cate odata niste oscilatii de astea,imi cade acu de ex.de la 100 pe 90km si revine imediat dar rareori.

Comment

si eu am patit la 150 km/h... A scazut brusc la 140 si s-a ridicat la fel de brusc)... Doar 1 singura data am vazut...Sau am avut halucinatii
              MY CLA

Comment

Originally posted by vladoi View Post
                Si mie imi mai face cate odata niste oscilatii de astea,imi cade acu de ex.de la 100 pe 90km si revine imediat dar rareori.
                La mine de noua face asa si iaca am 5,5 ani fara probleme.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google