Salut! Am schimbat azi bieletele si capetele de bara, iar pe partea stanga imi atinge janta de brat cand iau total stanga...filetele de la capete au fost 19 si asa le-am pus...nu trage nici stanga nici dreapta...Aveti idee care ar fi problema? Si va rog fara service...ms
Atinge Janta De Brat
Collapse
X
-
Capetele de bara sunt dedicate pentru o parte (stanga sau dreapta), sunt facute cu o curba, iar curba aia trebuie sa fie, cumva, inspre spatele masinii (cum te uiti la roata). Vezi sa nu cumva sa fi pus un cap de bara de dreapta, pe partea stanga.
P.S. Chiar fa o poza sa vedem care-i treaba.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
stiu ca sunt stanga dreapta, au si 1 si 2 linii pe ele, cred ca stanga are 2 linii si dreapta 1...daca directia este ok asta nu inseamna ca rotile sunt drepte? acum am mai luat un filet de la capatul de bara, nu mai atinge de brat dar roata este putin virata...o sa fac si poza
Comment
-
pozele....au curba pe dos?
Comment
-
Pffff... Vezi ca pivotul de la capatul de bara trebuie sa fie jos, iar surubul cu piulita trebuie sa fie sus sus. La tine e invers.
Fa o poza si la pivot, sa ma conving ca am vazut bine.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Mie mi se par total aiurea puse .. 1!
Comment
-
Hai ca am facut eu doua poze ca sa-ti faci o idee. Daca la tine nu sunt asa, inseamna ca sunt puse gresit. Deci surubul pivotului sus si pivotul jos.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
@ vitriol - sunt puse exact ca la tine, nu sunt chiar asa de praf...si sunt puse si corect, cea de stanga pe stanga si invers....
@ xplood - exemplifica...sau nu mai scrie sa zici ca nu ai scris )
alte pareri...
Originally posted by darksid3 View PostNenea, cine ti-a montat capetele de bara, sa faca orice, dar sa se lase de masini
Am trait s-o vad si p-asta
ce e gresit?
Comment
-
Cum sa fie corect daca se vede pivotul sus?
Fa o poza in care sa se vada pivotul, sa ma conving daca am vazut eu bine sau nu.Attached FilessigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
verifica bine. eu cand am schimbat la service nu au fost atenti si au pus pe cel din stinga in dreapta si invers. iar cand viram imi frecau in roata.
si din cate vad in pozele tale asa sunt. cel din dreapta e in stinga, iar cel care trebuia pus in stinga e in dreapta. uita-te la el cum vine curbat..cand virezi, interiorul jantei o sa ti-l atinga.Last edited by andr3w; 25 August 2012, 17:43.
Comment
-
Am dat roata jos sa nu mai existe dubii...
Cei care spun ca nu este bine sa zica si ce nu este bine....
Iar daca este ok...dati o idee ce sa verific...
Comment
-
Originally posted by andr3w View Postverifica bine. eu cand am schimbat la service nu au fost atenti si au pus pe cel din stinga in dreapta si invers. iar cand viram imi frecau in roata.
si din cate vad in pozele tale asa sunt. cel din dreapta e in stinga, iar cel care trbuia pus in stinga e in dreapta.
Comment
Comment