Atinge Janta De Brat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Intr-adevar, sunt puse bine... Vad ca si capatul de bara este de stanga, cum este normal... Nu mai am nicio idee de ce ar putea fi acolo gresit astfel incat sa-ti atinga...
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

acum nu mai atinge, este la limita, dar am virat putin roata spre interior...nu trage nici de volan, dar nu pot merge asa

Comment

dasfa-le iar si pune in dreapta pe cel de pe stanga si invers.

http://www.220.ro/auto/Tutorial-Schi...an/uSxDCYpz1n/
        Last edited by Costi-bc; 25 August 2012, 18:10.
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

Sa nu fie cumva piese facute de vreo cooperativa si nu sunt facute bine ,sunt montate cum trebuie.
          sigpic::PH 26 BYE

Comment

Sigur is montate gresit,ai pus stanga pe dreapta si dreata pe stanga,nu are voie sa fie asa de aproape de brat capu de bara,oricat de smenuri ar fi se fac cam aceleasi standarde dar mai proaste calitativ.Bagate si le inverseaza nu merge asa ai sa vezi ca la un moment dat cand virezi de volan aproape de maxim o sa opuna forta volanului.
            Last edited by vladoi; 25 August 2012, 20:09.

Comment

daca le inversez or sa atinga de cauciuc cand virez...imi mai face careva o poza sa vad daca daca sunt puse pe invers si nu ating de cauciuc?

Comment

sunt puse bine numai ca sunt prost facute din fabrica. iti pun poze cu partea stanga inainte sa schimb capatul de bara. au curbura prost facuta si din cauza asta ori atinge ori nu se aseaza corect la lungime. ai doua variante: fie pui alt capat de bara (pe care il compari cu cel care a fost pe masina inainte sa il montezi) fie te duci cu masina la o geometrie in speranta ca se rezolva asa.
                Attached Files
                sigpic
                Ambition 1.5 dc

Comment

1. De ce tii mortis sa nu mergi in service?
                  2. Metoda cu numaratul filetelor este o aberatie.
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

ms dani, posibil sa ai dreptate, o sa-l montez maine pe cel vechi, poate este diferenta!

La service nu ma duc pentru ca cei de acolo se leaga de orice pentru a face bani, si in plus am un vecin mecanic, ne-am ajutat mereu, dar deocamdata este plecat...

Dupa ce am pus filetele am facut o proba si cu sfoara daca sti cum se face, sunt ok, plus ca nu imi fuge volanul din mana! daca si maine cu capul vechi face la fel, o sa ma duc la geometrie...stiu si pe acolo pe cineva, dar nu cred ca o sa rezolve nimic

Comment

O geometrie costa 73 lei in reprezentanta, oricat de precis le-ai montat cu nr de spire, masurat cu ata, etc, geometria trebuie refacuta. Nu trebuie musai sa-ti traga intr-o parte.

Mai ales ca nu ai pus piese de fabrica.

Comment

Apai daca comerciantii astia de piese auto au ajuns sa ne vanda piese care nici macar nu se potrivesc, facute total eronate,nu ma mir daca o iau in barba si cu piesele originale.

Comment

poate sa spuna ca sunt de origine si sa fie facute nu stiu pe unde.....o sa pun maine capul cel vechi sa vedem cum da...si o sa dau raspuns!

Comment

Nu crezi ca iti pui prea multe probleme ipotetice in conditiile in care te afli in miezul uneia reale? De unde ai cumparat capetele alea si la ce pret?
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

daca iti spun nu cred ca sti in cazul in care nu esti din zona pitesti...PILIE se numeste...am dat 50 lei pe bucata, nu sunt de origine...mai mult decat sa-l pun pe cel vechi inapoi nu am ce face momentan, si azi este duminica, deci o sa fac asta maine!

Comment

Originally posted by firiss View Post
                                Salut! Am schimbat azi bieletele si capetele de bara, iar pe partea stanga imi atinge janta de brat cand iau total stanga...filetele de la capete au fost 19 si asa le-am pus...nu trage nici stanga nici dreapta...Aveti idee care ar fi problema? Si va rog fara service...ms
                                Nu concep sa nu te duci la service pentru schimbul bieletelor si facutul directiei.- este in joc siguranta ta, a familiei si a celorlalti participanti la trafic.
                                Asa am facut si eu candva si costurile greselilor se platesc mai tarziu, adica acum stai si iti bati capul pe aici si faci poze, nu ai curajul sa mergi cu masina, iti atinge/freaca roata, cu siguranta iti toceste si anvelopele.
                                Toate astea pentru 150 ron la un service.

Daca ai masina trebuie sa suporti niste costuri, ca doar nu ti-ai luat caruta care merge cu apa si fan.
                                real power..... diesel power by

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google