Pai ei au zis ca e joc la roata cand o tin cu mainile la ora 6 si ora 12 (parca) si misca de ea. Oricum, la ambele service-uri s-au uitat si sub ea. Din pacate, la primul service aveau groapa si n-am intrat si eu (faceam geometria, schimbasem un capat de bara dupa ce m-au respins la ITP pentru joc pe partea stanga, partea cu pricina, aia mi-au zis ca e capatul de bara). La al doilea, cand am facut distributia le-am zis inainte sa se uite ce am la directie si cand am ajuns eu in spate deja bagasera masina si mi-au zis tot de caseta. Insa, nu am vazut cu ochii mei la nici unul din ele...
Simptomele pe care le simt eu sunt vibratii in volan la trecerea peste liniile de tramvai, gropi, drum denivelat.
Acum, dupa toate raspunsurile pe care le-am primit nu mai sunt asa sigur ca e de la caseta. Ce e clar acum e ca am un joc pe partea stanga si nu e de la capatul de bara.
Simptomele pe care le simt eu sunt vibratii in volan la trecerea peste liniile de tramvai, gropi, drum denivelat.
Acum, dupa toate raspunsurile pe care le-am primit nu mai sunt asa sigur ca e de la caseta. Ce e clar acum e ca am un joc pe partea stanga si nu e de la capatul de bara.
Comment