Problemă STOP-FRÂNĂ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problemă STOP-FRÂNĂ

Salutare,

Am şi eu o mică/mare problemă cu stopul de pe spate la maşină. Atunci când calc frâna se aprinde şi becul de semnalizare. Cum pot să remediez problema, ca atunci când calc frâna să nu se mai aprindă. Am observat la mai multe loganuri, nu numai la al meu.
    Aştept răspunsurile dvs. !

Vă mulţumesc anticipat !

salut
    rezolvarea la problema ta si a tuturor loganurilor care 'asa face ele'
    Cand franezi sau pui semnalizarea, se aprinde becul de ceata din bord. Problema apare la stopul din stanga spate din cauza unor contacte im...

P.S: Long live Mr. Streulea. Si daca te pasioneaza mesteritul, 'rasfoieste' blogul domnului Cristi, sunt acolo cateva imbunatatiri care merita facute si pe care le poti face si singur.
    Last edited by Punk; 3 September 2012, 14:43.
    Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
    My ride

Comment

Mulţumesc !

Puteţi să închideţi topicul.

Comment

lipsa de masa...tragi un fir de pe stop pe caroserie si e rezolvata...se face aceeasi operatiune pentru ambele stopuri...
        MY CLA

Comment

Originally posted by PrEsTiGe View Post
          lipsa de masa...tragi un fir de pe stop pe caroserie si e rezolvata...se face aceeasi operatiune pentru ambele stopuri...
          Ok, am înţeles. Îţi mulţumesc !

Vă mulţumesc tuturor pentru raspunurile date. O să le iau în considerare.

Puteţi închide acest topic.
          Last edited by RoRo; 3 September 2012, 15:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google