Nu am plus la contactor usi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu am plus la contactor usi

Unul dintre intrerupatoarele de usa [cel din spate dreapta] nu este alimentat cu 12v. Cauza? Remediul?

Si la celelalte ai 12v? Prin contactele intrerupatoarelor pentru semnalizare usi deschise se trimie catre UCH, doar referinta de masa, adica -
    PS.
    Ai deschis doua topicuri cu acelasi subiect.
    Last edited by IancuMIC; 11 September 2012, 11:36.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

in primul rand nu deschizi un topic cu numele Intrebare, nu este deloc sugestiv.
      in al doilea rand nu deschizi topicuri identice in mai multe locuri.

Cauza:
      la intrerupatoare nu ajunge +12V, contactorul functionaza pe masa. deci nu ai cum sa ai + acolo

Remediul:
      tragi tu plus acolo daca ai nevoie, dar in nici un caz sa nu te legi cu el la contactor
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Omul pregateste instalatia pt bradul de craciun:p...poate-l prinde-n deplasare

Comment

Sa inteleg ca nu ai semnalul pozitiv de tensiune pe intrerupatorul de la usa dreapta spate. Asta inseamna traseu intrerupt intre pinul 40 uch si intrerupator.
          Remediu: uch nu face diferenta intre usile fata si spate pe aceeasi parte. Scoate ambele intreruparoare de pe dreapta. Vei vedrea cate doua fire: unul negru (masa) si altul verde turbat (poate diferi culoarea). Leaga firul colorat de la intrerupatorul din spate la cel din fata. Cablul il tragi tu cumva.
          [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

Originally posted by IancuMIC View Post
            Si la celelalte ai 12v? Prin contactele intrerupatoarelor pentru semnalizare usi deschise se trimie catre UCH, doar referinta de masa, adica -
            PS.
            Originally posted by crististreulea View Post
            in primul rand nu deschizi un topic cu numele Intrebare, nu este deloc sugestiv.

Cauza:
            la intrerupatoare nu ajunge +12V, contactorul functionaza pe masa. deci nu ai cum sa ai + acolo

Remediul:
            tragi tu plus acolo daca ai nevoie, dar in nici un caz sa nu te legi cu el la contactor
            @vi_escu
            Problema a fost lamurita.

Comment

Chiar? In ce fel?

Comment

Salut.
                Nu trebuie sa aibe ""+"" la contactori.
                Numai bine.

Originally posted by crististreulea View Post

Cauza:

Remediul:
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

Serios? Ia pune tu un voltmetru intre firul colorat de la unul din contactori si masa si vezi ce-ti arata? (la portbagaj ca se ajunge mai usor). Nu poti aprinde pomul de craciun cum sugera un sugubat dar ai un semnal pozitiv de tensiune.

Comment

Omule, intelege ca nu ai + prin contactorii de la usi; ceea ce masori tu e o "intoarcere" din UCH, nu ai 12v; la fel e si la portbagaj, tot masa e trecuta prin contact.
                    Pune la masa firul ala pe care zici tu ca ai + la masa, sa vezi daca se intampla ceva.

Comment

Ai masurat?
                      Tu confunzi un + de forta cu un semnal de comanda activ in 0. Daca pe "intoarcerea" din uch nu ai semnal pozitiv de tensiune zi-mi si mie atunci ce pui la masa?

Comment

tu chiar nu vrei sa intelegi, nu??
                        am spus eu, a spus IancuMIC, a spus si Augustin-Yng...
                        pe contactorii de la usi ai doar masa. verifica cu aparatul de masura continuitatea dintre fire si caroserie.
                        daca pe baterie ai voltajul peste 12V, pe acel fir nu are voie sa fie sub 12V. deci plusul ce il masori tu pe acele fire este acea "intoarcere" de la UCH.
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

N-am masurat; uite si schema cu pricina..
                          Attached Files

Comment

Mergi si masoara, scheme am si eu. Vrei sa aflii ce este in uch la pinii 30, 40 in schema ta?

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google