saptamana trecuta am montat o cotiera autospeed iar dupa 2 zile nu mi-au mai mers geamurile din spate. Am desfacut-o azi crezand ca a iesit vreo mufa dar nimic. Tot nu merg. Imi puteti da niste sfaturi ? este vreo sansa sa fie de la vreo siguranta ? Sau sa se fi blocat butonul de blocare al geamurilor din spate , si cum il pot verifica ?
Probleme Geamuri Electrice Spate
Collapse
X
-
as verifica și niște siguranțe, sa fiu sigur ca nu sunt arse. dacă se găsesc siguranțe arse, înainte de a le înlocui, ar trebui verificat dacă instalația electrica(în zona prinderii cotierei) nu a fost deteriorata(astfel făcând scurt)Eu beau sigpic
Comment
-
dupa ce am recitit, ma tot roade o intrebare:
daca nu a cuplat bine(si nu face contact), la montarea consolei, mufa in butonul de blocare a comenzilor geamurilor spate? probabil ca de aceea nu mai poate comanda coborarea/ridicarea geamurilor spate.Eu beau sigpic
Comment
-
Originally posted by 07hzp View Postdupa ce am recitit, ma tot roade o intrebare:
daca nu a cuplat bine(si nu face contact), la montarea consolei, mufa in butonul de blocare a comenzilor geamurilor spate? probabil ca de aceea nu mai poate comanda coborarea/ridicarea geamurilor spate.
Comment
Comment