Probleme Geamuri Electrice Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Geamuri Electrice Spate

saptamana trecuta am montat o cotiera autospeed iar dupa 2 zile nu mi-au mai mers geamurile din spate. Am desfacut-o azi crezand ca a iesit vreo mufa dar nimic. Tot nu merg. Imi puteti da niste sfaturi ? este vreo sansa sa fie de la vreo siguranta ? Sau sa se fi blocat butonul de blocare al geamurilor din spate , si cum il pot verifica ?

Vezi sa fi apasat pe butonul acela de blocare geamuri spate din greseala si sa fie acum pe ON... la asta te-ai uitat?

Comment

da m-am uitat de mai multe ori si tot degeaba, exista posibilitatea sa se fi blocat pe on ?

Comment

as verifica și niște siguranțe, sa fiu sigur ca nu sunt arse. dacă se găsesc siguranțe arse, înainte de a le înlocui, ar trebui verificat dacă instalația electrica(în zona prinderii cotierei) nu a fost deteriorata(astfel făcând scurt)
        Eu beau sigpic

Comment

sigur ai facut tu ceva cand ai montat cotiera, probabil un fir e ciupit pe sub tunelul franei de mana. Desfa si verifica cablajul.
          Pain brings out the truth in us all...
          ...how much truth can you stand?

Comment

Verifica siguranta 13 (30A) - e o siguranta de dimensiune mica.
            Daca e arsa, acelasi sfat: desfa tunelul de la frana de mana si verifica instalatia electrica. Este foarte posibil sa fi ciupit ceva fire cand ai montat cotiera.
            GL-22-TOF

Comment

dupa ce am recitit, ma tot roade o intrebare:
              daca nu a cuplat bine(si nu face contact), la montarea consolei, mufa in butonul de blocare a comenzilor geamurilor spate? probabil ca de aceea nu mai poate comanda coborarea/ridicarea geamurilor spate.
              Eu beau sigpic

Comment

Dar crezi ca daca stai aici pe forum si te gandesti cam ce ar avea o sa se repare singure? Nu vreau sa crezi ca sunt rautacios dar macar apuca-te si desfa iar pe-acolo si uite-te. Verifica iar daca iti e frica sa te bagi lasa un meserias sa se uite.

Comment

probabil ca dupa ce a citit posturile s-a apucat de treaba
                  Eu beau sigpic

Comment

Originally posted by 07hzp View Post
                    dupa ce am recitit, ma tot roade o intrebare:
                    daca nu a cuplat bine(si nu face contact), la montarea consolei, mufa in butonul de blocare a comenzilor geamurilor spate? probabil ca de aceea nu mai poate comanda coborarea/ridicarea geamurilor spate.
                    Prin acel comutator se face alimentarea cu -(masa) a comenziilor la portierele din spate. De regula montarea e inversul demontarii...dar mai apar si surprize!

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google