Vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Speedy_NMR
    Salut,
    ce crezi ca ar zice comisia aia de belele astea la 4000 km, an fabricatie 2008 feb
    Mi-au zis ca sa vada daca face obiectul garantiei samd...Abureli....
    Eu in locul tau a-si cere alta masina!
    Ma uit pe forum in fiecare zi aproape, si vad fel si fel de probleme la masina ...Cred ca am sa zic pas la logan

Comment

Speedy_NMR..Tie ti s-a luat lacul ...Nu are cum sa iasa la polis...La dealer/service cu tine si calare pe ei.
      sigpic

Comment

Cu polish in cel mai bun caz se mai estompeaza putin. Mergi la service si vezi ce zic.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
          Cu polish in cel mai bun caz se mai estompeaza putin. Mergi la service si vezi ce zic.
          Baieti am vb cu unu de la service dacia...Asa mi-a zis si el...Dar dupa cum bine vedeti pe aripa spate langa busonul rezervorului... Sunt doua mici zgaraieturi...
          E, ce zice tinichigiu?
          Domne daca e zgariata nu face obiectu garantiei si te costa 8 bulioane
          Sunt profund dezamagit...8 bulioane din cauza lor...
          8 bulioane e juma de masina frate...

Comment

Fa o vizita pe la CASCO.

Comment

E si normal ca zgarieturile sa nu se repare pe garantie, dar lacul sarit trebuie reparat.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
                Fa o vizita pe la CASCO.
                sa zicem ca nu am casco. Tu ce ai face?

Comment

CASCO era alternativa cea mai buna, dar daca tu zici ca n-ai(la o masina din feb. 2008?),faci ce poti cu cei de la DACIA pe garantie(nu neaparat la service-ul la care ai fost, mai incearca si altul poate dai de oameni mai intelegatori) si pentru zgaraieturi nu stiu ce sa zic, doar sa scoti banii din buzunar.

Comment

Azi am descoperit o zgaraietura de cca. 10 cm pe capota portbagajului. Oare se repara cu un polish sau se poate face pe CASCO?
                    Multumesc.

Comment

Daca atunci cand dai cu unghia peste zgarietura agata unghia ,nu iese cu polis...Legat de casco ti-am raspuns in celalalt topic.
                      Vezi ca la intalnirile Logan Club Galati se mai fac si retusari cu polis...Cel putin se incearca...Ia legatura cu baietii si vezi poate se rezolva .
                      sigpic

Comment

Ies cu polish si zgarieturile care le simti la unghie. Doar ca trebuie folosit un polish de granulatie medie si trebuie avut grija cat de mult se freaca pe zgarietura.
                        La loganul fratelui (culoare rosie) a avut o zgarietura care o simteai la deget/unghie pe toata usa spate, de-a lungul ei.
                        Am frecat cu polish (un Prevent de la unguri), repetand operatia de trei ori (asa e mai bine ca ai control la cat iei din stratul de lac) si nu s-a mai vazut nimic si nici vopsea nu mi-a lasat pe carpa.

Comment

Originally posted by laureatu' View Post
                          Azi am descoperit o zgaraietura de cca. 10 cm pe capota portbagajului. Oare se repara cu un polish sau se poate face pe CASCO?
                          Multumesc.
                          Se poate face pe CASCO dar daca ai fransiza la ce ai tu de reparat nu se mai merita.

Comment

Daca ai zgariatura mai adanca ce nu iese sa zic asa cu polisare si e doar o zgariatura care nu merita vopsire paritala care ar fi metodele de remediere si cu ce fiindca masina in cauza este un Logan Gri platin si pe piata nu se gaseste nici o vopsea sau pasta ce sa fie aceasta culoare.Asemanataore exista dar diferentele is prea mari.In serviceuri culorile se amesteca ca sa gasesti culoarea necesara... Dar in comert ?
                            [SIZE="3"]

Comment

Treaba se rezolva in felul urmator:
                              -se merge la un vopsitor d-ala adevarat care detine si tehnica de actualitate(cuptor si alte alea) pentru a-ti face evaluarea in ceea ce priveste materialele necesare si a costului bineinteles;
                              -functie de cata vopsea iti spune vopsitorul sa cumperi, mergi la un magazin specializat si ti-o face pe calculator, asta e un avantaj pentru ca daca ai nevoie doar de 100g atata cumperi;
                              -mergi inapoi la vopsitor si-ti rezolva problema;
                              -in oricare alt mod va iesi buleala garantat si cheltui si niste bani aiurea.
                              P.S. Polishul, pare simplu de lucrat cu el dar daca nu ai o oarecare experienta in polishare iarasi va iesi buleala si bani, munca dati/facuta degeaba.
                              Last edited by Cromatic; 23 September 2008, 07:32.

Comment

salut probleme rugina

Am un logan de la sfarsitul lui 2005 si deja are rugina .. Mentionez ca masina nu a fost lovita sau accidentata .. Am contactat automobile dacia am facut un dosar al masinii prin care s-au facut poze si am primit un raspuns cam ciudat ca mi-ar vopsi masina in jurul balamalelor care se afla in portbagaj nu exteriorul care e plin de rugina. A mai patit careva asa?
                                Last edited by darksid3; 26 September 2008, 16:02. Reason: ...mama ei de gramatica

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google