Daca vopseaua a corodat trebuie neaparat sa rezolve problema.
Vopsea
Collapse
X
-
-
Suna si la Vocea Clientului si vezi ce zic si ei.
PS: Pozele le atasezi apasand pe butonul Manage Attachments de unde scrii mesajul, mai jos.
Comment
-
Merge sai dau in judecata ptr ca nu accepta vopsirea masinii?Attached Files
Comment
-
Pai fa si tu niste poze mai de aproape, la rugina. Daca ii dai in judecata si se constata ca a fost cauzata de factori externi platesti pana nu mai poti.
Comment
-
sall am si eu 2 pucte pe capota si 3 pucte pe plafon cam cum ai da un puct cu markerul,
si e pana la tabla ca se vede negru masina fiind alba se vede la fix ,reparatia an sine nu e grea dar problema e la dat cu vopsea ,am sprei alb artic dar cand dai un fas amprastie mult si mai rau ma antind mai mult ,cei care au mai avut pucte cum le ati rezolvat nici chit nu prea pot sa dau ca e prea mica gaurica
Comment
-
Zona pe care vrei s-o vopseti o dai cu smirghel, cureti cu diluant, protejezi zonele pe care nu le vrei vopsite cu scoth de hartie si ziare, un strat spray grund, apoi un strat spray vopsea. Am facut multe "carpeli" de astea la golanul personal, se vad urat dar nu costa bani.
Comment
-
Originally posted by electrica2000 View Postsall am si eu 2 pucte pe capota si 3 pucte pe plafon cam cum ai da un puct cu markerul,
si e pana la tabla ca se vede negru masina fiind alba se vede la fix ,reparatia an sine nu e grea dar problema e la dat cu vopsea ,am sprei alb artic dar cand dai un fas amprastie mult si mai rau ma antind mai mult :Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Cureti cu smirghel, dar faci din hartie asa un varf, mai mult scobesti decat freci. Degresezi cu un betisor de vata cu diluant, apoi dai cu sprayul tot pe un betisor cu vata si tamponezi usor zona/punctul.
Faci asta de doua-trei ori cu interval de 3-4 minute pt uscare si gata.
De la 1 metru nu se observa.
Comment
Comment