Vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca vopseaua a corodat trebuie neaparat sa rezolve problema.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pai nu se rezolva nimic le-am zis ca-i dau in judecata.. Baieti ajutati-ma si pe mine ca eu sunt nou pe aici. Cum imi pun si eu poza de la masina aici?
      Last edited by darksid3; 26 September 2008, 16:01. Reason: ...mama ei de gramatica

Comment

Suna si la Vocea Clientului si vezi ce zic si ei.

PS: Pozele le atasezi apasand pe butonul Manage Attachments de unde scrii mesajul, mai jos.

Comment

Pai am sunta la vocea clientului si acelasi raspuns am primit .. Se pare ca nu este nici o garantie oferita de dacia doar minciuni.

Comment

Merge sai dau in judecata ptr ca nu accepta vopsirea masinii?
            Attached Files

Comment

Pai fa si tu niste poze mai de aproape, la rugina. Daca ii dai in judecata si se constata ca a fost cauzata de factori externi platesti pana nu mai poti.

Comment

Sai frec imi fac degeaba reviziile la dacia abia ce iam facut revizia de 60000.. Merci oricum

Comment

sall am si eu 2 pucte pe capota si 3 pucte pe plafon cam cum ai da un puct cu markerul,
                  si e pana la tabla ca se vede negru masina fiind alba se vede la fix ,reparatia an sine nu e grea dar problema e la dat cu vopsea ,am sprei alb artic dar cand dai un fas amprastie mult si mai rau ma antind mai mult ,cei care au mai avut pucte cum le ati rezolvat nici chit nu prea pot sa dau ca e prea mica gaurica

Comment

Zona pe care vrei s-o vopseti o dai cu smirghel, cureti cu diluant, protejezi zonele pe care nu le vrei vopsite cu scoth de hartie si ziare, un strat spray grund, apoi un strat spray vopsea. Am facut multe "carpeli" de astea la golanul personal, se vad urat dar nu costa bani.
                    Attached Files

Comment

Originally posted by electrica2000 View Post
                      sall am si eu 2 pucte pe capota si 3 pucte pe plafon cam cum ai da un puct cu markerul,
                      si e pana la tabla ca se vede negru masina fiind alba se vede la fix ,reparatia an sine nu e grea dar problema e la dat cu vopsea ,am sprei alb artic dar cand dai un fas amprastie mult si mai rau ma antind mai mult :
                      Atunci cand folositi spray, trebuie sa va asumati si riscul unei pete, produsa de nuanta diferita a vopselei si de ceea ce se numim "gazare"; de aceea se vopsesc elemente intregi cap cap, nu pe bucatele. Uneori mai bine o lasi asa decat sa arate ca masinile militare .
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

am sprey exact nuanta masini alb artic am mai dat pe ia cu sprey ,nu se observa diferenta,problema la mine e ca punctele pe care le am sant exact cat pui cu pixul pe hartie un puct ,3 puncte din astea am pe plafon an zona antenei se vad negru la interior,cum sa dau eu acolo cu smilgher

Comment

Cureti cu smirghel, dar faci din hartie asa un varf, mai mult scobesti decat freci. Degresezi cu un betisor de vata cu diluant, apoi dai cu sprayul tot pe un betisor cu vata si tamponezi usor zona/punctul.
                          Faci asta de doua-trei ori cu interval de 3-4 minute pt uscare si gata.
                          De la 1 metru nu se observa.

Comment

si asta e o idee buna.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google