Scartait La Urcare In Masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scartait La Urcare In Masina

Dragi Loganisti,

Am si eu o nedumerire am cumparat un Ambition 1.6MPi nou (am facut 1000km pana acum) dupa doua saptamani am observat ca la urcare in masina, are un scartait care se aude din spate, cred ca este de la frana de mana asa mi se pare pentru ca face doar cand e trasa Daca apas in spate pe mijloc la portbagaj nu se aude nimic daca apas insa deasupra rotii stanga sau dreapta, spate ,se aude acel zgomot. Si un alt scartait are loc la oprire dupa franare usoara adica in momentul in care masina se opreste (la stop etc) Ce parere aveti ? L-am sunat pe dealer si a zis ca nu are nimic d.P.D.V. Tehnic. E normal ? Sa dau o fuga la service ?

PS Nu am gasit nicaieri discutat acest subiect inchideti-l daca este pe undeva

Cred ca de la suspensie
    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Ai verificat sa fie trasa frana de mana bine..Si la mine se aude cand e trasa frana si masina e putin in panta si ma misc se aude ca si cum ar vrea sa plece....Dar la mine e din cauza ca eu nu pot sa trag frana de mana la max din cauza cotierei..Am montat-o eu gresit ... Numai bine
      0.9 tce SL plus

Comment

Amortizoarele stricate (slabe sanse) sau frana de mana nu cupleaza bine.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Scartaitu este produs de atunci cand frana de mana este trasa.

Comment

Sustin si eu ce a zis peter pan, e de la frana de mana,si mie imi face asa,dar numai cand e frana de mana trasa!Altfel nu face
            sigpic

Comment

Si eu confirm ce a spus Peter Pan. Si la mine apare zgomotul acela in momentul in care frana de mana nu e trasa ca lumea (din cauza cotierei si la mine), insa daca o trag cu un dinte mai sus, zgomotul dispare.
              sigpic

Comment

O fi greutatea soferului de vina?! Glumeam...Cred si eu ca tot de la frana de mana netrasa ca lumea. Mi s-a intamplat si mie de cateva ori. Bafta!
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Daca face doar cand e trasa frana de mana, atunci e de la frana de mana. Nu e un defect asa face si la mine, am crezut ca face si cu frana de mana decuplata,atunci era de la suspensie...Nu-ti fa probleme..
                  niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

E 100% de la frana de mana,daca o ridici pana sus nu mai suna,asa am patit si eu nu trageam de tot frana de mana si tot suna.

Comment

De fapt nu e chiar frana de mana. Sunt sabotii de pe spate care sunt "cuplati" de catre frana de mana.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google