crezi ca trebuie sa merg urgent la un service sau pot sa mai merg asa???? masina mea nu are ABS dar banuiesc ca daca avea, problema nu era la fel de grava. sau gresesc????
Probleme Frana Logan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eu am avut doi papuci si la astea a fost mereu beleaua asta.la frana mai tare masina se rasucea .e nasol ca in timpul franarii violente trebe sa tragi de volan sa redresezi masina.dar daca nu e posibil ?ce faci? te duci rau de tot .la abs e altfel traba ai repartitor electronic si edb compenseaza ele dezechilibrul cat de cat.Last edited by margelatu; 17 February 2009, 13:11.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
vor face reglajul .daca nu ai multi km cu ea nu cred ca e vreo problema cu sabotii sau tamburii.eventual se schimba sabotii daca e vreo uzura sau vreo garnitura de la cilindru trebe vazut si neaparat sa o puna pe banc sa vada cum franeaza dupa reglaj.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Poti merge la un service si in Bucuresti.
Daca avea ABS, nu avea repartitor mecanic si nu erau probleme.
Comment
-
andrei, poti sa imi recomanzi un service in bucuresti?? nu prea stiu unde sa merg..
am fost la cobalcescu in urma cu 2 saptamani si au spus ca nu am probleme cu franele.. intr-o dimineata am pus o frana brusca, chiar foarte brusca, si am avut impresia ca nu am frane pe spate, am simtit ca "ma impinge" si cum trebuia sa plec la agnita m-am ingrijorat, am fost la cobalcescu,.... am platit 500.000, ..mi-au spus ca nu sunt probleme...si dupa 2 saptamani, la ITP, dezechilibru frana spate...mi-e cam sila de cobalcescu..
Comment
-
Iti recomand Dacoserv Militari, Auto Marcus Grup (Pantelimon) sau IPSO Otopeni pentru remedierea problemei. Care e mai aproape de tine, toate sunt bune.
Comment
-
ai schimbat placutele de farana??? daca ai pus din acelea ecologice e din placute
daca nu ai schimbat inseamna ca s-au format santuri in discurile de frana si actioneaza ca un fluier.in cazul acesta trebuie sa duci discurile la un strungar bun sa ti le faca "netede".
e des intalnit zgomotul acesta la daf-urile de pe RATB
nu mai da "quote" cand raspunzi la ultimul post!Last edited by Seba; 11 March 2009, 15:37.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
@simica: Se aude chiar si dupa multe franari consecutive?
Comment
Comment