Dane nu am nimic cu tine, nu mi-o lua in nume de rau... dar acum ca zici ca lucrezi colo... explica-mi si mie ca nu inteleg. Am facut primul ITP la 2 ani si frana tinea bine :-) dar ca sa nu ma lase asa, mi-o zis sa schimb totusi pivot dreapta fata ca tot se schimba cu tot cu bascula (bine ca nu este prea scumpa). Oricum avand in vedere ca stanga era perfecta (ITP facut la RAR) am schimbat numai dreapta si de atunci trage masinuta dreapta de numa. Pana atunci nu tragea nicaieri. La ce puneti oameni pe drumuri si la cheltuieli inutile??? Va face placere sau asta va este jobul???
De fapt ma interesa daca mai are cineva probleme cu franele in sensul ca blocheza rotile destul de repede la o frana nu neaparat "blana" bine`nteles fara ABS. Mentionez pe teren drept fara nisip sau zgura si uscat desigur.
De fapt ma interesa daca mai are cineva probleme cu franele in sensul ca blocheza rotile destul de repede la o frana nu neaparat "blana" bine`nteles fara ABS. Mentionez pe teren drept fara nisip sau zgura si uscat desigur.
Comment