If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
acum nu stiu ce sa zic dar este prima oara cand aud .. pana acum bag mana in foc ca nu s-a mai auzit .. este posibil sa aiba apa in praguri sau prin alte parti ?? deoareceam fost cu ea pana undeva si am facut parcare laterala in rampa si pe jos curgea ceva .. cand am pus degetul si am mirosit era apa ...
am spus ca este apa pentru ca nu mirosea a benzina sau a ulei .. oricum pana la urma care ar putea fi cauza ? culmea este ca era umed pragu cand mi-a curs atunci ..:|
p.s. pragul are vreun prificiu pe unde ar putea intra apa ??
pentru linistea ta verifica si gaurile de scurgere apa de la prag , mai ales daca ai avut ceva interventii de tinichigerie in zona , am vazut un logan terosonat -dupa o reparatie- cu gaurile astupate , cred ca a curs din prag peste 1 litru de apa. Sincer nici eu n-am auzit vre-o data valurile spargandu-se prin rezervor , poate nu-s toate la fel...
Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Cum arata si la cisterne , cauta pe google si vei vedea.
Ca sa lamurim problema- NU EXISTA PERETI ANTIVAL.
"In cazul inclinarilor transversale mici ale obiectului se poate considera ca centrul de carena se deplaseaza pe un arc de cerc si in consecinta metacentrul transversal se mentine intr-un punct fix, de asemenea se poate considera ca intersectia a doua plutiri izocarene se face dupa o dreapta care trece prin centrul de greutate al acestora(teorema lui Euler)"
Asa ceva nu se aplica pentru un umil rezervor de 50l indeferent cu ce-l umpli.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment