Zgomot rezervor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot rezervor

cand pun frana se aude benzina cum se loveste de pereti prin rezervor ..? e posibil ? e prima data cand mi se intampla .. :|

P.S. de cateva zile a tot plouat si ma gandeam ca poate a intrat apa pe undeva dar am verificat pragurile usile si nimic .. :|
    http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

De la rezervor este, nu are pereti anti-valuri rezervorul nostru de logan.

Comment

Din ce an e masina? La mine nu se aude.

Comment

se aude la toate... chestia e sa-l ai peste jumatate rezervorul...
        Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Am un logan 1.4 ambiance 2005,am testat cu rezervorul aproape plin,nu se aude nici un zgomot de " val " . Deci mai asculta pareri,vezi ce si cum.
          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Curios, ca am auzul foarte fin.
            Pana si rezervorul la Dacia 1310 avea perete antivaluri.

Comment

acum nu stiu ce sa zic dar este prima oara cand aud .. pana acum bag mana in foc ca nu s-a mai auzit .. este posibil sa aiba apa in praguri sau prin alte parti ?? deoareceam fost cu ea pana undeva si am facut parcare laterala in rampa si pe jos curgea ceva .. cand am pus degetul si am mirosit era apa ...

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                De la rezervor este, nu are pereti anti-valuri rezervorul nostru de logan.
                Si cum ar arata peretii astia antivaluri?
                Last edited by crististreulea; 1 November 2012, 15:41.

Comment

Cum arata si la cisterne , cauta pe google si vei vedea.
                  sigpic

Comment

Ne potolim si noi cu ironiile, sau pregatesc niste cartoane?
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

am spus ca este apa pentru ca nu mirosea a benzina sau a ulei .. oricum pana la urma care ar putea fi cauza ? culmea este ca era umed pragu cand mi-a curs atunci ..:|

p.s. pragul are vreun prificiu pe unde ar putea intra apa ??

Comment

E de la rezervor. Se aude in functie de cat de incarcat este, nu face mereu. Nu-ti mai bate capul cu posibilitati mult mai neverosimile.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

ok ms darksid3 .. ;)

Comment

pentru linistea ta verifica si gaurile de scurgere apa de la prag , mai ales daca ai avut ceva interventii de tinichigerie in zona , am vazut un logan terosonat -dupa o reparatie- cu gaurile astupate , cred ca a curs din prag peste 1 litru de apa. Sincer nici eu n-am auzit vre-o data valurile spargandu-se prin rezervor , poate nu-s toate la fel...
                            Pain brings out the truth in us all...
                            ...how much truth can you stand?

Comment

Originally posted by felix. m View Post
                              Cum arata si la cisterne , cauta pe google si vei vedea.
                              Ca sa lamurim problema- NU EXISTA PERETI ANTIVAL.

"In cazul inclinarilor transversale mici ale obiectului se poate considera ca centrul de carena se deplaseaza pe un arc de cerc si in consecinta metacentrul transversal se mentine intr-un punct fix, de asemenea se poate considera ca intersectia a doua plutiri izocarene se face dupa o dreapta care trece prin centrul de greutate al acestora(teorema lui Euler)"

Asa ceva nu se aplica pentru un umil rezervor de 50l indeferent cu ce-l umpli.

concluzie: NU EXISTA ZGOMOT REZERVOR!...
                              Last edited by Cromatic; 31 October 2012, 21:25.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google