Am o problema cu farul din dreapta, am vrut astazi sa schimb becul, si cand am tras de clema aia care tine becul, a cazut si bucata asta de metal (vezi poza) si acum nu mai reusesc sa o pun la loc nicicum, m-am chinuit mai bine de o ora, presupun ca dupa aceasta bucat de metal vine clema care tine becul in far... aveti idee cum vine pusa ?
Problema Far
Collapse
X
-
Am revenit cu pozele promise. Sper sa te ajute
Bafta!sigpic
Comment
-
mai bine dai farul jos decat sa te chinui cu el pe masinasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
cumva am reusit sa pun la loc chestia aia mica, nu mai sta ca la inceput, dar merge, nu tremura becul, se fixeaza bine, totul e ok. Multumesc inca odata alexgrasu pt poze, m-au ajutat enorm.
P.S am pus-o la loc cu farul pe masina, era prea mare deranjul sa mai dau bara jos.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
@radu cornel , sa vezi la mine unde a saritm-am chinuit o jumatate de ora sa o recuperez, a cazut intr-un loc inacesibil, am incercat cu magneti, cu detoate, dup-aia cumva am dat-o cu o sarma undeva in zona scutului, si de acolo pe jos sub masina
o adevarata aventura.
Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Si eu am patit-o cu saracia aia de clema, m-am chinuit mai bine de o ora s-o pun la loc cu un cleste cu falci lungi, dupa ce i-am mai indoit in afara dintii aia de prindere decupati, daca o mai patesc vreodata demontez farul, ca dureaza mai putin.
Am farul dreapta made in china, gulerul de etansare e probabil din cauciuc mai prost si s-a copt pe dulia becului. S-a ars becul si cand am incercat sa-l scot, gulerul de etansare era lipit de dulie si a iesit cu bec, cu agrafa si cu clema cu tot!
M-am dus de curand in targ la Vitan si mi-am luat gulere Valeo pentru ambele faruri si le-am schimbat, poate astea nu se mai coc pe bec.
Comment
Comment