Tacanit Motor/habitaclu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tacanit Motor/habitaclu

Salut , de ceva timp se aude un sunet ciudat in bord . Nu stiu cum sa interpretez acest sunet decat cu un tacani rapid doar atunci cand tin ambreiajul apasat. Ambreiajul a fost schimbat la 100-120.000 km iar acum am 150.000 . Am facut un scurt filmulet in habitaclu pentru a se vedea diferenta de sunet cand apas si ridic abreiajul .

Video: http://www.youtube.com/watch?v=7zdj8...eature=mh_lolz

vezi ca e de la cablu de ambreiaj ... am avut si eu problema asta si a rezolvat-o in 5 min .... a facut un suport din tabla pt cablu si apoi l-a prins pe sub motor .. nu stiu sa iti zic unde ca nu m-am uitat la el cand a facut treaba

Comment

Daca poti da mai multe detalii . Suport constand in ce fel sa arate ? Ca un manson sa imbrace cablul sau cum .. Ca nu'mi pot da seama la ce te referi cand zici suport . Ms

Comment

alte pareri ?

Comment

a luat o bucatica de tabla....a indoit-o dupa cablul de ambreiaj ... iar apoi a prins-o cu un autofiletant pe langa motor ... nu m-am uitat exact sa vad ce face el acolo...daca o sa trec mai curand pe acolo o sa-l pun sa imi faca si la masina asta pe care o am acum si iti zic sigur cum se face

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google