Rulmenti Uzati...??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cat te-au costat nicule???

Comment

rulmenti? in jur de 80-90 lei bucata, echipat cu piulita de planetara si siguranta!
      nu mai stiu pretul exact ca am luat mai multe atunci
      sigpic

Comment

si ce marca tata???chiar ma dispera zumzaitul care il facem....

Comment

ala de unde l.am luat mi.a zis ca e de origine, (avea sigla renault pe cutie) cauta threadu daciashop pe forum si acolo sigur gasesti, si baietii, din cate am inteles aduc si piese de calitate
          sigpic

Comment

ms mult...u iai schimbat pe totii?

Comment

decat pe fata, si vezi cand comanzi, trebuie sa specifici, cu sau fara abs.
              sper sa nu se considere reclama, doar am vrut sa ajut!
              sigpic

Comment

multumim fff mult nicule..asta e mai trebuie sa bagam si bani in ele,numai in benzina si gata....

Comment

@grutzz da si eu am remarcat ca fac la fel. mie imi scoate si un usor zornait ( parca atinge ceva, vibreaza, nu pot descrie exact) cand misc usor volanul ( dar sa fie viteza mare) la viteza mica sau pe loc nu sesizez zgomotul.

daca ii dau de capat revin pe forum si scriu cea avut.
                  am experienta de zgomotele la scartait cureaua de accesorii si am vazut ce meseriasi avem la serviceuri autorizate ..... DAI BANII IN VANT, SCHIMBAM LA GHICI POATE O NIMERIM.

Comment

fiecare face cum vrea, eu acum stiu zgomotul unui rulment uzat
                    sigpic

Comment

Si eu as vrea sa stiu zgomotul de rulment

Comment

salut!am si eu o problema,de cateva luni mi-am cumparat un logan.inca de atunci am sesizat ca are o problema cu rulmentul de la rota din fata partea dreapta.l-am schimbat si dupa circa 1000 de km a inceput iar sa huruie.mentionez ca masina a fost usor atinsa pe partea drepta fata,e posibil ca la impact sa se fi strambat ceva pe acolo si roata sa nu mai calce drept si sa uzeze prematur rulmentul sau am avut eu ghinionul sa nimeresc un rulment cu vreun defect de fabricatie.intreb acest lucru ca nu vreau sa-l schimb iar si sa ma tina tot 1000 de km.voi ce credeti?multumesc si astept parerile voastre

Comment

daca face zgomot la viteza pe drum drept viraj dreapta in viteza e uzat rulmentul de pe stanga.
                          daca la franare zgomotul se amplifica e rulment pe fata. daca la franare nu se schimba nimic din tonalitatea zgomotului atunci e rulmentul pe spate.

Comment

am fost la un service Bosch in CTA si au schimbat rulmentul fata stanga si a disparut zgomotul.
                            am verificat rulmentul uzat avea vaselina uscata si atat. probabil ca mai mergea o perioada folosit pana crestea zgomotul in intensitate.

Comment

Atentie mare cu rulmentii spate la logan,,iata preturi : service dacia rulment de origine plus manopera 300 ron/bucata,,,magazin rulment de origine logan 205 ron/bucata,,SI IATA RULMENT SOLENZA DE ORIGINE IN MAGAZIN 65 RON/ BUCATA,,,CONCLUZIA O TRAGETI VOI,,NU E NICI O DIFERENTA INTRE RULMENT DE SOLENZA SI LOGAN,,eu am pus de Solenta si merge perfect plus ca am scutit si banii pe manopera si banii pe rulment,,iam schimbat eu.

Comment

asta este tareee.....daca sunt identici si se potrivesc diferenta de bani o face marca si anul masinii....ai logan platesti mult ,ce hotie
                                Last edited by 77sky; 23 May 2011, 13:50.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google