cat te-au costat nicule???
Rulmenti Uzati...??
Collapse
X
-
@grutzz da si eu am remarcat ca fac la fel. mie imi scoate si un usor zornait ( parca atinge ceva, vibreaza, nu pot descrie exact) cand misc usor volanul ( dar sa fie viteza mare) la viteza mica sau pe loc nu sesizez zgomotul.
daca ii dau de capat revin pe forum si scriu cea avut.
am experienta de zgomotele la scartait cureaua de accesorii si am vazut ce meseriasi avem la serviceuri autorizate ..... DAI BANII IN VANT, SCHIMBAM LA GHICI POATE O NIMERIM.
Comment
-
salut!am si eu o problema,de cateva luni mi-am cumparat un logan.inca de atunci am sesizat ca are o problema cu rulmentul de la rota din fata partea dreapta.l-am schimbat si dupa circa 1000 de km a inceput iar sa huruie.mentionez ca masina a fost usor atinsa pe partea drepta fata,e posibil ca la impact sa se fi strambat ceva pe acolo si roata sa nu mai calce drept si sa uzeze prematur rulmentul sau am avut eu ghinionul sa nimeresc un rulment cu vreun defect de fabricatie.intreb acest lucru ca nu vreau sa-l schimb iar si sa ma tina tot 1000 de km.voi ce credeti?multumesc si astept parerile voastre
Comment
-
Atentie mare cu rulmentii spate la logan,,iata preturi : service dacia rulment de origine plus manopera 300 ron/bucata,,,magazin rulment de origine logan 205 ron/bucata,,SI IATA RULMENT SOLENZA DE ORIGINE IN MAGAZIN 65 RON/ BUCATA,,,CONCLUZIA O TRAGETI VOI,,NU E NICI O DIFERENTA INTRE RULMENT DE SOLENZA SI LOGAN,,eu am pus de Solenta si merge perfect plus ca am scutit si banii pe manopera si banii pe rulment,,iam schimbat eu.
Comment
Comment