Rulmenti Uzati...??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Rumentii La Logan

Am un Logan din 2005 si am o problema cu rumentul de la roata din dreapta spatea. Cam pe la viteza de 60km/h incepe sa se auda un zgomot ciudat si mi-a spus cineva ca sa il schimb dar este cam scump. Poate cineva sa imi zica de unde pot gasi mai ieftin?

Comment

@dutu ion: la loganul cu abs oare mai merg rulmentii de solenza?
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

eu cred ca nu merg aia de solenza la cel cu abs

Comment

Sa fii sigur ca nu merg.
          Asta daca vrei sa mai ai frana cu abs.

Comment

Sigur merg cei de sloneza/SN, sunt aceiasi rulmenti ca si cei de logan (acelasi cod pe rulment) doar ca au alt ambalaj si alt cod in reteaua dacia si alt pret bineinteles. Cei de pe spate sa ne intelegem.

Comment

pt. Daxs: e cca.70 de lei un rulment spate, ±30 de lei, depinde de marcă şi de magazin. Asta numeşti tu scump ?
              sigpic

Comment

Rulment Dreapta Spate

salutare. va rog sa imi rapundeti si mie la o intrebare ,poate a mai patit cineva acest lucru. de curand am schimbat un rulment p dreapta spate la masina si dupa 300 km a inceput sa huruie din nou. rulmentul era unul mai ieftinache de 40 de lei. ok am zis sa nu ma mai zgarcesc si a doua oara si am cumparat unul cica de origine in cutie albastra cu numele dacia p ea. am fost la un service al dealer-ului ipso , asa ca sa fac treaba ca la carte. l-au schimbat si dupa 500km de data asta a inceput sa huruie din nou si acest rulment de origine schimbat in service de origine. intrebarea mea este: sa fie rulmentii de vina sau exista alta problema care ii face sa crape. va multumesc
                viata are prioritate

Comment

Dealerii Dacia acorda garantie pentru piesele cumparate de la ei, sunt mai scumpe, dar un an stai fara nicio grija. Mergi inapoi la service sa faca o verificare mai amanuntita si daca nu gasesc probleme, inlocuieste rulmentul cu unul cumparat de la ei.
                  http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

Originally posted by Octavian___32 View Post
                    Sa fii sigur ca nu merg.
                    Asta daca vrei sa mai ai frana cu abs.
                    Rulmentii spate de Solenza MERG pe Logan cu ABS (tot pe spate), eu am pus de Solenza acu doi ani si nu am probleme.

Comment

Originally posted by bobby85 View Post
                      intrebarea mea este: sa fie rulmentii de vina sau exista alta problema care ii face sa crape. va multumesc
                      Daca ti-a bulit 2 rulmenti in nici 1000KM, cred ca trebuie sa cauti in alta parte. Eu as verifica daca roata este echilibrata, daca nu cumva amortizorul este praf si daca geometria rotilor este buna. E posibil ca si calitatea manoperei sa fie praf. Sa nu te miri daca in reprezentante vei vedea vreodata cum se monteaza rulmenti cu ciocanu' in butuc.

Comment

si eu ma confrunt cu aceeasi problema ,am schimbat capetele de bara bieletele bucsile antiruliu si degeaba zgomotul e la locul lui clar e de la rulmenti pentru ca il am si daca rulez cu motorul oprit !

Comment

Habitaclul masinii este ca o cutie de rezonanta

Problema la tine ar putea fi de la ceilanti rulmenti
                          spate dreapta sau stinga

Comment

Salutare. Am avut si eu un zgomot care, in decurs de aproximativ 3000 de km, a crescut grav de tot. Problema era rulmentul stanga spate. Dupa inlocuire, in mod evident a disparut si zgomotul.
                            I don't ride low, I fly high...

Comment

Originally posted by dmihailidis View Post
                              Habitaclul masinii este ca o cutie de rezonanta

Problema la tine ar putea fi de la ceilanti rulmenti
                              spate dreapta sau stinga
                              Eu eram obisnuit cu vechea dacie daca avea zgomot avea si joc , dar am citit ca la altii rulmentul avea doar vaselina uscata ,nu sunt capsati?Nu am joc pe fata ,ce-i drept pe spate am verificat doar pe dreapta,pe stanga nu.

Originally posted by george_07 View Post
                              daca face zgomot la viteza pe drum drept viraj dreapta in viteza e uzat rulmentul de pe stanga.
                              daca la franare zgomotul se amplifica e rulment pe fata. daca la franare nu se schimba nimic din tonalitatea zgomotului atunci e rulmentul pe spate.
                              Tu stii ca ai dreptate ,in mers faceam usor stanga si nu se mai auzea zgomotul,am vazut pe net ca cineva a desfacut surubul planetarei apoi a bagat prezoanele sau alte suruburi si le-a insurubat pana a iesit fuzeta ,era la alt tip de masina dar poate merge si la logan.
                              Last edited by cristimar; 3 November 2011, 20:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Sigur ca sunt protejati dar sa nu-ti inchipui ca nu pot pierde vaselina.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google