Probleme Mp3 Player

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Mp3 Player

Salut!
    Am schimbat de curand sistemul audio (player+boxe). Totul functioneaza un timp, pe urma nu se mai aude nimic, desi playerul functioneaza fara probleme. Am verificat playerul pe alta masina, totul ok, boxele, la fel. A mai avut si altcineva probleme de genul asta?
    Multumesc

playerul se opreste sau functioneaza in continuare?
    Last edited by solosebastian; 28 June 2008, 21:40.

Comment

Playerul merge si pe cd si pe radio. Se comporta este exact ca un walkman caruia i s-au scos castile/boxele. Deci, citeste melodia de pe CD, recunoaste posturile de radio, dar nu se aude nimic. Am conectat o boxa suplimentara si se aude ok, dar nu pot sa stau cu improvizatii.

Comment

Boxa ai conectat-o chiar la iesirea din player la firele care duc la una dintre boxe sau in locul uneia dintre boxe?
        P.S inteleg ca ai boxe doar pe fata

Comment

Boxele s-ar putea sa se incalzeasca si sa supra-solicite playerul, de asta sa se opreasca.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@solosebastian - boxa am conectat-o pe direct la iesirea din player. Am 4 boxe, 2 fata, 2 spate. La instalare nu am schimbat nimic la fire. Am inlocuit doar aparatura(boxe+cass), folosind conectorii si locasurile vechi.

@andrei - e posibil sa ai dreptate, dar nu cred. Am 4 boxe de 50w si cass-ul suporta 4x45W. Dar merita investigat

Comment

Cat timp functioneaza totul ok? Si la ce volum?

Te intreb pt ca ceva de genu am patit si eu, cand aveam numai difurile de pe fata legate era ok, dupa ce am pus ovalele pe spate (~80W) la volum tare dupa 10-15 min de tobe si ''torogotzi'' incepea sa intre in protectie, pur si simplu murea, melodia mergea dar no sound.

Daca ai numai boxa aia legata se poate sa mearga ok, pt ca nu soliciti asa mult finalii de la mp3, chiar daca dai volumu la blana pe o boxa, nu intrerupe, pt ca numai un final e suprasolicitat si racitorul face fata.

Incearca sa asculti la un volum decent vreo juma de ora, lasa-l sa merga asa mai incet, daca nu mai intrerupe, e clara treaba.

PS: eu am rezolvat problema prin montarea unei statii

Comment

Sa inteleg ca in acelasi timp erau legate si boxele existente pe masina si cea suplimentara si cea din urma functiona iar restul nu?

Comment

Nu cred ca cele 4 boxe sa nu mearga si sa mearga a 5-a, e prea ciudat.
                  Pot spune 90% ca e din cauza supra-solicitarii, mai ales daca e volum mare.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nici un semn...
                    Ce cdplayer ai ?

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google