Curatat Rumegus De Pe Parbriz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curatat Rumegus De Pe Parbriz

Salut

un vecin imbecil a facut niste lucrari cu lemn langa parcarea noastra si ne-a umplut masinile de rumegus. Rumegusul s-a dus de pe masina insa pe geamuri a ramas un rumegus foarte fin care nu se duce si este al naibii de enervant la condus. Am incercat cu spirt, lichid de parbriz fara succes.
    Cu ce as putea da fara sa am vreo bucurie ca sa scap de belea?

Rumegusul era curat (fara adezivi sau mai stiu eu ce).

Multumesc

Incearca cu acetona. Rumegusu ala fin e plin de rasina si d-aia nu se mai duce.

Posibil sa iasa si la spalatorie sa insiste cu spuma activa.

Comment

Acetona este baza,,am avut si eu puncte de rasina pe tot parbrizul si nu ieseau neam de neam cu spirt,solutii de curatat geamuri sau diluant.
      Asa ca avand o frizerie/coafor la parterul blocului, am luat de la ei vreo 300 de ml de acetona si cu vata am inceput sa curat parbrizul cu grija.

AAAAAa...am incercat si la JET la OMV cu apa calda si spuma activa si tot nu a iesit. Asa ca tot acetona este cea mai buna varianta.

Comment

incearca cu Clin , eu cu asta am dat jos folia jos de pe geamuri si credema face minuni ( da sa fie cel alb ), curata orice

Comment

incearca cu alcool tehnic

Comment

Am incercat cu alcool tehnic si cu acetona. Ambele sunt ok dar ai mai mult spor cu acetona. Poate mai pateste cineva . Acetona si frecat ca berbecu'.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google