Motor Oprit In Mers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am folosit curele de origine, cumparate de la ei din reprezentanta. Acum nu vreau sa mai aud de piese de origine si voi merge pe contitech

Comment

o rezolvai si io. ieri cand am spus suma de 1700 roni intrase si axul cu came. spre "fericirea" buzunarului meu am scapat doar cu 1166 de lei cu tot cu manopera. Cat priveste originalitatea kit-ului de distributie, hm..... l-am cumparat de la un tip din Pitesti dupa ce am licitat pe oferta lui de pe un foarte cunoscut site de licitatii, tip de la care am cumparat mai multe dar se pare ca asta a fost cu ghinion. nu mai vb de garantie ca asta e. asa ca atentie amatorilor de chilipiruri. scuze pentru postul lung.

Comment

nu prea mai stim ce sa mai cumparam...acum 2 ani am avut pe o supernova distributie de origine adusa din uzina, m-a tinut un an si vreo 6000... (masina tatalui)...pe loganul meu am o distributie la 60 de lei, are un an si ceva, vreo 20.000 km...si a fost data jos si pusa din nou dupa ce am schimbat pompa de apa...dupa sarbatori urmeaza sa o schimb si cred ca tot ceva de genul o sa pun!

Comment

In sfarsit am terminat si eu cu masina...dupa muuulti nervi, telefoane date, reclamatie la protectia consumatorului si amenintat cu presa mi s-a reparat masina fara nici un cost. Daca ati facut reviziile la service (reprezentanta sau nu) si patiti asemenea probleme, nu va lasati pacaliti de prima lor reactie, se va schimba total dupa ce luati atitudine. Sanatate si multi km fara probleme !!!

Comment

Sunt motoarea unde daca se rupe distributia pistonul nu loveste in supapa.Primul exemplu care imi vine in minte 1.6 C16NZ de pe opel astra F, se rupe cureaua si nu se intampla nimic pui alta curea si gata.

Daca erau baieti destepti proiectau altfel motorul astfel incat sa nu fie pagube la o chestie din asta. Dar ei batman batman sa faca bani multi punand curele proaste....

Comment

Daca dorea-i asemenea motor,iti cumpara-i Astra F...

Comment

ce treaba are una cu alta ?

am dat un exemplu, deci de ce trebuie sa am eu una ?

Comment

Din post a reesit ca esti nemultulit de motorul cu distributie pe curea,la care se intilneste pistonul cu supapa,in caz de rupere curea si ai dat exemplu de o masina care ti s-a parut grozava,din acest punct de vedere.Concluzia vine de la sine...!

Comment

murit motor in mers 1,4 verificat sigurante si relee invarte de numa numa cand dau cheie nu a trosnit nu a facut nici un zgomot ciudat ce o fi ?

da s-a rupt cureaua. rola intinzatoare avea joc. foarte mare. desfacut motor inlocuit supape 6 erau strambe, kit distrib. set garnituri ,ulei filtru total 3030 lei . sa fie veselie.
                    Last edited by radu cornel; 11 February 2013, 16:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google