Nelamurire Suporti Amortizoare Fata

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nelamurire Suporti Amortizoare Fata

Salutare. Nu stiu sigur cum se numesc dar am atasat 2 poze ca sa intelegeti la ce ma refer. Este normal sa stea in pozitia in care stau avand in vedere ca masina era parcata pe loc drept cand am facut pozele??
    Din poze se vede clar ce pozitie aveau inainte si mi se pare destul de mare diferenta!!!
    Attached Files

Ma asteptam, la activitatea care am vazut-o pe forumul asta, sa mi se raspunda si mie in 4-5 ore maxim. Chiar nu stie nimeni sau este o intrebare idioata si de asta nu o baga nimeni in seama?????

Comment

Eu stiam ca daca parchezi cu rotile cotite patesti asa. Incearca sa lasi masina cu rotile drepte si vezi dup-aia daca mai e la fel.

Comment

Pai era cu rotile drepte cand am facut pozele. Am urcat-o si pe o rampa si tot in pozitia aia erau.

Comment

Te-ai uitat daca sunt slabite suruburile respective?

Comment

Sigur s-a intamplat ceva la amrotizoare, daca s-au miscat blocurile filtrante. Eu zic sa mergi in service.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cati km are masina?

Comment

M-am uitat la un coleg care are tot Logan si cam la fel sunt. Masina nu este alergata, are doar 26.000Km. Oricum, o sa ma duc prin service, sa fiu sigur.

Comment

Intre telescop si caroserie e un tampon fix din cauciuc partea de sus care se vede in poza e fixata pe rulmentul de presiune si e normal sa isi modifice pozitia atunci cind virezi

Comment

Fara griji asa este normal la toate masinile care folosesc telescoape moderne

,,DE_TOATE,,

Comment

Multumesc de raspunsuri! M-am uitat la mai multi colegi cu logan si stau in aceiasi pozitie.

Se poate inchide.

Comment

So, aici inchid.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google