Am si eu o problema! De cateva zile atunci cand franez mi se aprinde in bord martorul ptr suplimentar ceata spate iar in tripla becurile de semnalizare ard la intensitate redusa!! Ati mai auzit de asa ceva ? ce sa fac? sunt in garantie.....
Scurt-circuit???
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Merci la service. Problema e la una din mufele care se conecteaza la triplele din spate. Daca te pricepi putin scoate pe rand mufele si vezi sa nu fie apa sau contactele oxidate. Curate-le si baga-le inapoi. Zi-ne ce ai rezolvat apoi.
-
Eu am fost cu ea in service(pe garantie)tot pentru problema asta cu ,contactul imperfect!
am fost la ei(bineinteles dupa ce mi-au probat subwooferul si toba sport)au desfacut tripla, au pus si ei nu stiu ce ulei pe acolo si au zis ca e gata(pana am ajuns acasa) unde seara iara facea,adica se putea observa mai bine ca iar se aprindea martorul de la becul de ceta din spate!
am desfacut si eu tripla iara-si am impins firele pe acolo,am pus si eu ceva ulei fin(de ala de la masinile de cusut,de ala aveam prin casa)si nu a mai facut,pana culmea ieri seara iara am vazut ca face si am impins iara-si mufa acolo in tripla(ca deja ma disperase) si nu a mai facut!
vreau sa va spun ca la mine nu se aprindea semnalizarea cand facea chestia aia,la mine numai pe bord imi aparea ca se aprindea aiurea!Last edited by wizard24; 9 July 2008, 22:57.sigpic
Comment
-
Merci de sfaturi si o sa incerc maine sa vad ce pot face! Daca nu reusesc le-o pun in brate....Masina!!!!
Comment
-
Eu am păţit-o la fel după plecarea din Service (tocmai îmi montaseră atelajul de remorcare). Am observat la 300 de metri după ce-am plecat. M-am întors rapid în service şi au remediat problema. Mi-au spus că au făcut un contact greşit când au umblat la partea electrică pentru priză.
Sunt şi eu de părere că e mai bine să mergi în service şi fie le pui maşina-n braţe, fie treci cu maşina peste ei.....
Comment
-
matror ceata spate
Originally posted by lucialina View PostAm si eu o problema! De cateva zile atunci cand franez mi se aprinde in bord martorul ptr suplimentar ceata spate iar in tripla becurile de semnalizare ard la intensitate redusa!! Ati mai auzit de asa ceva ? Ce sa fac? Sunt in garantie.....
Comment
-
Inca o data merci de sfaturi!! Am rezolvat asa cum multi dintre voi ati zis: desfacut tripla, curatat contactele, montat tripla la loc si....Gata!! Totusi o sa ma duc si pe la ei sa vad ce zic!
Comment
-
Cum ai desfacut tripla?! Poate ai vrut sa zici mufa...
Si nu ai de ce sa te duci la service, ce crezi ca o sa-ti zica? Altceva decat ca merge perfect stopul?
Comment
Comment