Tripideaza Volanul

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tripideaza Volanul

Salut sunt destul de nou si nu stiu daca postez bine aici...daca nu va rog sa ma redirectionati spre alt thred...eu nu am gasit

Am un Logan Ph2 de 1.6 si azi am observat ca undeva de la 60 km/h incepe sa imi tripideze volanul si peste 80-90 tripedeaza foarte rau si simt tripidatiile si in scaun. Care ar fi problema?
    fara linkuri externe in semnatura.

Probeleme pot fi multiple! Capeti de bara dusi, bielete, roti neechilibrate! Da mai multe detalii cati km are masina daca ai schimbat ceva pe la directie daca simti vibratiile si in scaun pot fi si alte cauze ceva suport motor sau cutie rupte sau pe duca!

Comment

Echilibreaza rotile in prima faza si apoi mai caută dacă nu se rezolva!

Comment

am cu masina 25000 km...si ii din 2008. nu am avut probleme cu ea pana acuma...azi am fost pe un drum rau si ma gandeam ca poate am luat ceva gropi prea urat si din cauza aia
        fara linkuri externe in semnatura.

Comment

Cel mai bine mergi la un service si vezi exact ce e, noi aici nu putem decat sa ne dam cu presupusul poate sa fie orice din lista de sus!

Comment

in prima faza echilibreaza rotiile si atunci vezi daca mai face,sper sa scapi cat mai ieftin.

Comment

Originally posted by adrian... View Post
              Salut sunt destul de nou si nu stiu daca postez bine aici...daca nu va rog sa ma redirectionati spre alt thred...eu nu am gasit

Am un Logan Ph2 de 1.6 si azi am observat ca undeva de la 60 km/h incepe sa imi tripideze volanul si peste 80-90 tripedeaza foarte rau si simt tripidatiile si in scaun. Care ar fi problema?
              Uite aici un topic asemanator. Rasfoieste, poate te edifici in legatura cu problema ce te preocupa, eventual pune acolo alte intrebari.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google