Astazi am ieisit cu masina la un drum mai lung si din senim a inceput sa miroase tare a cauciuc ars in masina...mirosul venea prin gurile de aerisire. La inceput nu am dat atentie si am continuat drumul insa vazind ca mirosul persista am tras pe dreapta si am deschis capota.....surpriza..... a iesit un nor de fum....fiind noapte m-am uitat cu o lanterna la motor si nu era nimic in neregula...adika nu ardea nimic...am constatat ca mirosul de cauciuc ars venea din partea dreapta a motorului (privit de la volan)...am verificat cureaua de accesorii si era ok. Cind m-am apropiat de roata din dreapta parca venea miros si de acolo.....
Neavind ce face am continuat asa drumul ca nu puteam sa ramin noaptea in cimp... Nu a mai mirosit o perioada mers linistit 60~70 insa cind am ajuns acasa iarasi mirosea.
Aveti idee de la ce poate sa fie? Planetara? Frine? Ma tem sa nu fie cumva de la distributie ca trebuia sa o schimb prin toamna si avind doar 30.000 km am zis ca mai merge.
Neavind ce face am continuat asa drumul ca nu puteam sa ramin noaptea in cimp... Nu a mai mirosit o perioada mers linistit 60~70 insa cind am ajuns acasa iarasi mirosea.
Aveti idee de la ce poate sa fie? Planetara? Frine? Ma tem sa nu fie cumva de la distributie ca trebuia sa o schimb prin toamna si avind doar 30.000 km am zis ca mai merge.
Comment