Fum in masina prin ventilatie miros de cauciuc ars - R= punga/catalizator

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu stiu cum circula curentii pe sub masina, dar si mie cand imi arunca ulei pe catalizator imi baga miros de incins in masina, deci se poate........
    Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Originally posted by usr1 View Post
      Am fost la un service dacia si dupa ce au tinut masina turata aproape de maxim cam 1~2 minute a inceput sa fumege asa cum trebuie faza tare e ca fumul provenea de la catalizator din cauza unei pungi care s-a lipit de el de pe drum. S-a curatat catalizatorul si totul e ok.
      Niste mecanici destepti de mama focului si astia din service... gasesc rezolvarea la orice problema prin ambalarea in blana a motorului, mi-a povestit cineva ca avea probleme cu sonda lamda si s-a dus in service si acolo baietii s-au apucat sa o ambaleze pe liber in nestire pana cand i-a vazut si le-a facut scandal. Problema lui s-a rezolvat simplu, fiind un fir rupt la sonda si din cauza aia se aprindea becul in bord, dar gigeii nici nu s-au uitat pe undeva prin zona sondei, s-au apucat sa tureze aiurea.
      Puteau foarte usor sa o bage pe un canal sau sa o urce pe un elevator sa arunce o privire pe sub ea si sa vada imediat ce s-a intamplat... Bine ca au rezolvat-o pana la urma gigeii ca de nu, poate iti demontau jumate de masina...
      Last edited by piroman22; 6 February 2013, 09:30.

Comment

Originally posted by faraonw View Post
        dar de curios ce fel de punga era?
        Model vechi, d-aia care nu e biodegradabila.

Case closed!
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google