Salut la toti am si eu o problema cu geamul soferului, cand coboara este foarte bine dar cand ii dau sa urce se chinuie sa il urce foarte tare se aude si macaraua cum abia incearca sa il ridice, ce idei imi dati, o fi de la cheder am incercat sa il largesc cu o cheie dar tot la fel face
Problema Geam Sofer
Collapse
X
-
Sncer nu stiu exact ce sa iti zic, dar uneori, uneori si la mine cand ridic unul din geamuri (oricare) cate'odata urca cam greu si staaaauuu si ma uit la el cum se chinuie saracu, dar asta foarte foarte rar.. Daca am patit de 3 sau 4 ori in 5 luni si nu se aude nimic macara sau ceva de genul dar probabil la tine o fi alta problema .. Nu stiu.. Nu ma pricep asa bine eu doar tiam zis cum mai patesc eu
-
Problema e mizeria de pe chedere.
Comment
-
Geamul de la sofer este cel mai des folosit fata de celelalte geamuri..Din cauza asta datorita frecarii cu chederele se acumuleaza mizerie si praf peste tot de pe geAmul murdar si uite asa urca tot mai greu.
Singura solutie este sa dati geamurile jos si toate chederele ca sa le spalati si curatati..iar apoi sa ungeti cu un spray cu vaselina mecanismul macaralei..
La mine acum merg ca unse toate 4 geamuri dupa aceata operatiune,,nici noi nu mergeau asa..dar ce este drept ca este migaloasa treaba asta..Mie mi-a luat 2 zile operatiunea,,,,GEAMURI UNSE,CURATATE.
Comment
-
Salut.
a vrut sa spuna de mecanisme unse
ps:si eu am vrut sa sesizez de prima data,dar am trecut cu vederea
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment