sa iti verifici repartitorul de frana care se afla pe puntea spate, un coleg a avut aceeasi problema si cand a mers la un mecanic cica ii bloca frana spate nu fata cum trebuie
Ajutor..fuge Spatele Probleme Instabilitate+ Directie
Collapse
X
-
In privinta volanului care sta stramb as miza pe un amortizor pe duca. Verifica daca vreunul a inceput sa curga. Ar trebui sa vezi prelingeri negre pe el. Cat despre derapaje, ar trebui sa verifici suruburile cu autoreglare din tamburi(cred ca asa se numesc). Eu la Logan a trebuit sa le schimb pe amandoua pt ca roata dreata spate frana mai eficient, ducand la derapaje mici in oras, pt ca la drum intins, la viteze mari, nu franez in curbe. Ulterior l-am schimbat si pe al doilea.
Comment
-
Salut Popicaxxl! Am avut si eu aceeasi problema cu masina lu' taicamiu, am cumparat-o la mana la doua si nu am verificat-o destul de bine, ea estetic arata ca din fabrica, putini km( 47000km), in fine, cand au inceput sa vina ploile in fiecare curba simteam ca imi fuge spatele, am fost la service am verificat tot la ea, bine inteles nu au gasit nimic, a venit iarna si in fiecare curba imi fugea spatele mai rau, pe zapada la 30-40 km/ ora ma intorceam cu ea de a doua pe drum, am fost la reprezentanta si acolo mi-au descoperit puntea indoita, am schimbat-o si dupa aceea nu am mai avut treaba cu ea. Sfatul meu dute si verifica puntea ca acolo sigur este o problema de iti fuge spatele de fiecare data. Bafta si asteptam raspunsul cand rezolvi problema.
Comment
Comment