Adio Stergatoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Adio Stergatoare

www.Invisible-wiper.com Nano Wiper. The development of new technologies has significantly influenced car cosmetics industry and their quality. One of the mos...

Ce ziceti? Doar asa sa scapam de triunghi pe logan 1 )
    Last edited by nightboy; 9 February 2013, 23:59.

Frumooooss!!! Mai ramane de vazut cat dureaza efectul. Poate no fi chiar de renuntat la stergatoare dar imbunatateste vizibil experienta sofatului pe vreme nefavorabila. Cred ca si pentru luneta este mai mult decat ideal.

Comment

Bun pentru vizibilitate,dar nu inlocuieste stergatoarele in nici un caz. Cand mergi pe ploaie in spatele unei masini ( mai ales masina mare ) fara stergatoare esti mort. Nu cred ca face fata "lichidu' minune asta" .
      My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Este universal: http://www.youtube.com/watch?v=IfUaK...&feature=share

Comment

Super tare. Dar acum sa auzim si pretul ++++ cat dureaza efectul
          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Ar fi interesant daca s-ar aplica din fabrica pe parbriz/luneta. Evident stergatoarele sa fie pastrate, dar cu ocazia asta vor fi mai eficiente.

Comment

De ce sa fie aplicat din fabrica ? Dupa ce ca astia de la Dacia nu pun nici macar un cheder la capota de 10 lei,ar pune asa ceva din fabrica ? In nici un caz.
              My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Ordering
                1 kit - 15,00€ 2 Kits - 28,00€ 3 Kits - 40,00€
                sigpic

Comment

In jur de 70 lei,+ taxele postale pana in RO...cam scump
                  My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Este destul de veche "tehnologia" asta. Acum vreo 3 ani, un amic voia sa-mi vanda un recipient de 200ml care facea exact treaba aia si care costa vreo 120 de lei. Am zis ca trebuie sa incerc inainte sa dau banii aia, asa ca am aplicat pe parbriz.
                    E foarte tare senzatia atunci cand esti pe autostrada, pe ploaie, si nu ai nevoie de stergatoare pentru ca picaturile de apa dispareau, pur si simplu, de pe parbriz.
                    Din pacate este inutila atunci cand mergi pe un carosabil ud (fara sa ploua) si masinile din fata iti arunca noroi (in stropi mici) pe parbriz. Atunci chiar esti obligat sa folosesti stergatoarele si lichidul de parbriz din dotare.

Cat tine efectul? Vreo 3-4 plimbari la o spalatorie cu spuma activa.
                    Parerea mea este ca nu merita.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Efect de durata scurta + suma maricica de achizitie => pe mine nu ma avantajeaza.
                      My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

De aceea ziceam ca daca s-ar face o cercetare mai amanuntita + o aplicare direct din fabrica => rezistenta mai mare. Poate chiar pt caroserie? (nu ma refer la Dacia in special)

Comment

acum depinde si cat tine

Comment

Ideea n-ar fi rea cu aplicatul din facbrica, doar ca ar creste automat si pretul masinii si... la urma urmei, lasand la o parte pretul,tot nu cred ca ar avea efect indelungat pentru ca in timp caroseria si celelalte elemente ale masinii de degradeaza constant. Nu stiu daca s-ar preta vre`un constructor sa faca experimente de frumusete; poate doar pentru masini exclusiviste.

Comment

am avut eu asa ceva pe masina cand am avut-o la mister cap... e misto senzatia dar mai mult de o saptamana nu tine

numai bine
                              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google