Adio Stergatoare
Collapse
X
-
-
Este destul de veche "tehnologia" asta. Acum vreo 3 ani, un amic voia sa-mi vanda un recipient de 200ml care facea exact treaba aia si care costa vreo 120 de lei. Am zis ca trebuie sa incerc inainte sa dau banii aia, asa ca am aplicat pe parbriz.
E foarte tare senzatia atunci cand esti pe autostrada, pe ploaie, si nu ai nevoie de stergatoare pentru ca picaturile de apa dispareau, pur si simplu, de pe parbriz.
Din pacate este inutila atunci cand mergi pe un carosabil ud (fara sa ploua) si masinile din fata iti arunca noroi (in stropi mici) pe parbriz. Atunci chiar esti obligat sa folosesti stergatoarele si lichidul de parbriz din dotare.
Cat tine efectul? Vreo 3-4 plimbari la o spalatorie cu spuma activa.
Parerea mea este ca nu merita.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Ideea n-ar fi rea cu aplicatul din facbrica, doar ca ar creste automat si pretul masinii si... la urma urmei, lasand la o parte pretul,tot nu cred ca ar avea efect indelungat pentru ca in timp caroseria si celelalte elemente ale masinii de degradeaza constant. Nu stiu daca s-ar preta vre`un constructor sa faca experimente de frumusete; poate doar pentru masini exclusiviste.
Comment
-
am avut eu asa ceva pe masina cand am avut-o la mister cap... e misto senzatia dar mai mult de o saptamana nu tine
numai binesigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
Comment