Adio Stergatoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cum spune si colegul Vitriol, nimic nou (se gaseste si in Praktiker, cel putin acolo am vazut).
    Se preteaza foarte bine pt geamurile laterale, luneta spate si oglinzi.
    Pe parbrizul fata e fain daca mergi pe autostrada si din ce am observat e bine cat timp nu folosesti stergatoarele, cand ai inceput sa dai cu stergatoarele dupa ceva timp incepe sa lase dare asa ca de unsoare, cel putin la mine asta am vazut.
    Cam dupa fiecare spalare cu spuma activa e bine sa se dea cu solutie d-asta, pt un efect maxim.

Apropo de implementare permanenta, pe masinile mai bengoase este ceva dispozitiv care nu lasa apa sa stea pe parbriz si n-are legatura cu vreo solutie lichida.
    Parca si Reno Scenic avea asa ceva...

Comment

E maxim 20 de lei un water repellent, are si la cora sau norauto. 3 sau 4 aplicari dintr-o sticluta.
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Aşa ceva ar fi bun să îţi dai pe încălţăminte mai degrabă, sau pe telefon, sau alte aplicaţii asemănătoare.
        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Si daca faci un dus cu asa ceva...?

Comment

Daca dai toata masina cu solutia asta , spalatoriile auto dau faliment.

Comment

Incercati abro anti rain. Costa vreo 14 lei si isi face treaba excelent!
              MY CLA

Comment

in ce magazine gasim solutia asta@ prestige

Comment

Eu am luat din auchan. Poze cu recipientul gasesti pe net.
                  MY CLA

Comment

Eu de la Norauto. Confirm ca e bun.
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Sau Turtle Wax, o aplicare sanatoasa rezista in jur de 6 luni si dintr-o sticluta dai de cel putin 4-5 ori.

Comment

Pentru geamurile laterale si luneta, se poate folosi fara probleme orice ceara auto de calitate ;), dar nu si pentru parbriz!Ceara se poate folosii si pe parbriz, dar numai pe interior si ajuta la o dezaburire mai rapida a geamurilor.
                        Pentru parbriz(partea exterioara), indiferent de ce solutie se foloseste, efectul este minin in cazul in localitate, din cauza vitezei mici.Efectul creste in afara localitatii, la viteze mai mari.
                        Anul trecut, am facut test cu Rain-X pe jumatate din parbriz si Turtle Wax Rain Repellent pe cealalta jumatate.Cistigatorul clar, a fost Rain-X, dar in momentul in care ai o alta masina in fata, care iti arunca pe parbriz tot felul de mizerii, stergatoarele spun ultimul cuvint.
                        Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

Nu este mare lucru, dar te ajuta destul de mult. De exemplu saptamana trecuta am fost pe autostrada si ploua torential. La viteza de 120-140 am folosit stergatoarele doar pe temporizare.
                          MY CLA

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google