Salut! Azi dimineaţă am remarcat că maşina "dă în nas" când accelerez. Când s-a încălzit nu mai făcea, parcă nu mai merge însă lejer. Aveţi idee ce este? Am o "linie" pe bord la benzină. Să fie calitatea acesteia? Menţionez că, după o vizită la service mi s-a părut că nu ar mai fi bateria mea pe maşină, deşi seamănă bine. Ochiul magic e verde.
Maşina "dă în Nas" Când Accelerez
Collapse
X
-
Ar trebui sa stii ca atata timp cat motorul e rece, nu a atins macar ~55 grade(doua pavele in bord), nu-i poti cere performantele maxim acestuia, iar deschiderea brusca a clapetei de acceleratie nu face decat sa evidentieze acest lucru.
Pot fi si alte cauze, de pilda calitatea benzinei, starea bujiilor; in principiu problele ale sistemului de injectie si aprindere.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Mulţumesc pentru sugestii! Am să o iau metodic, trec să alimentez cu benzină, am să iau mai bună, cu cifra mai mare.Apoi, dacă problema persistă, verific bujiile.Nu a mai făcut aşa ceva şi nu vorba de cine ştie performanţe, mergeam normal, cu 20 km/h, abia plecasem de pe loc când am văzut că da în nas. Vă ţin la curent. Numai bine!
Comment
-
Originally posted by PetruCPG View PostAcelasi lucru il patesc si eu, chiar imi licare martorul de noxe in acest timp, iar dupa ce opresc masina si stationez 2-3 minute probleme dispar si masina merge foarte bine..
Sent from my Grand X In using Forum Runner
Comment
-
Originally posted by cristiansens View PostMenţionez că, după o vizită la service mi s-a părut că nu ar mai fi bateria mea pe maşină, deşi seamănă bine.
Comment
-
e sonda lambasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Cand era noua chiar pana la 50.000 de km,nu facea asa,chiar si rece,nu dadea in nas!!
I-am pus gpl , iar dupa 1 an,i-am facut reglajul culbutorilor si a revenit la normal,acum face iar,o sa-i refac culbutorii si revin cu impresi.
Bujiile sunt schimbate si sunt de originesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Mai am actele, am sa verific, nu stiu daca ar face din cauza unei alte baterii. Se pare ca nu si-a revenit, face cateodata.Acum se simte doar ca nu mai are "sprint", in rest nu mai hâcâie. Am sa intreb si la un service , sa vad variante si, evident, costuri. MAi întâi însă, verific sonda aceea.
Comment
-
Am si eu problema asta la a mea dar a aparut altfel.
Am gpl de 24.000km si m-am dus la prima revizie de gaz unde s-au schimbat doua filtre.
Dupa ce am plecat de la gaz am simtit in jur de 2000rpm o scadere in putere.
Am crezut ca asa e normal, urmatoarea zi se manifesta la 1700-2000rpm, iar acum a 3-a zi la 2700-3000rpm.
Mentionez ca bujii si ulei s-a schimbat de 1000km si nu a mai facut asa pana sa schimb filtrele de gpl.
De la ce ar putea fi?
La ei nu am ajuns pt ca sunt la munca.
Comment
Comment