Consum Mare 1,4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Consum Mare 1,4

salutare am un logan ambiance 1,4 fost taxi din 2006 Ce trebuie sa schimb ca sa nu mai imi consume mult?
    de exemplu mi sa aprins becul am alimentat 11 litri si am mers fix 120 de km : chiajna-pod constanta dus intors pe centura mers linistit 80 de km pe ora , chiajna -autovit tot pe centura am intrat pe cheiul dambovitei tot asa mers linistit 80-90 km pe ora inca cateva drumuri Nu am prins aglomerat fiind in weekwnd , nu am fortat pedala maxim 2500 turatii Filtre si ulei schimbate , presiunea in roti presiune 2,2 bujii schimbate , corp clapeta curatat. care sa fie cauza?
    multumesc anticipat

salut,parerea mea e sa nu umbli la corp clapet daca nu este cazul dar totusi sa te uiti la garnitura de la corp clapet cu galeria de admisie sa nu fie uscata si sa se miste usor corpul acolo ,sa fie fix intepenit, poate fi si filtrul de aer,spor la treaba

Comment

cu asa ceva ma confrunt si eu... doar ca am consumu putin mai mare cred ca 12 cam asa ceva dupa calculele mele

Comment

Fa-i un test de compresie, mai ales ca a fost taxi e foarte posibil ca motorul sa nu mai fie in toate mintile lui indiferent de cati km are. Nu poti sti ce tratament sau rezivii a primit inainte de a fi la tine masina.
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Asta cu alimentatul la bec nu e chiar cea mai sigura metoda si de multe ori poate sa te minta. Daca vrei sa te convingi intr-adevar de consum, alimentezi pana in buza, mergi 100 km si apoi alimentezi iar. Cantitatea de benzina care intra iar pana la buza, este exact consumul tau in aia 100km.
          Last edited by vitriol; 4 March 2013, 16:58.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Poti proceda asa cum a zis si vitriol, dar asta conteaza si de drumul pe care si cum il parcurgi. Sa stii ca va fi si o marja de eroare.

Comment

Dupa atatia ani cu alimentatul la becu de rezerva benzina mi-am dat seama ca e fix pixul, mai ales cand se alimenteaza cu benzina putina 8-10 litri, eroarea dupa bec poate fi si de 2 litri.

Intri mai tare intr-o curba pac se aprinde becu, bagi un deal mai pronuntat daca e la limita pac se aprinde becu si dupa calcule iti iese un 11-12% de-ti vine sa-i dai foc.

150 lei costa o maneta de CB cu tot cu montaj )

Comment

gata am rezolvato!!! Pe weekennd am facut schimbul de ulei si la sfatul unui prieten am dat elful pe selenia 20k , am inlocuit si filtru de aer si ulei Nu in ultimul rand am am imprumutat corpul de clapeta de la un amic deoarece la el a venit iepurasul mai devreme ( a facut accident) Rezultatul consum la mers relaxant tot de weekend ,chiajna-berceni , chiajna - vitan si cateva drumuri de colo colo per total 94 de km consum 6,5 litri Imi permit sa dau vina si pe cauciucuri de iarna cu , care sigur am pierdut un 0,3-0,5 la suta In concluzie ma declar multumit am dat 50 de ron pe ulei ca doar ne descurcam, 40 de lei filtrele corpul de clapeta 150 ron , manopera am baut 2 beri cu el de placere nu de obligatie ca doar suntem prieteni Inca o data ma declar multumit de investitia de 240 de lei.. Ps consumul a fost realizat dupa cum a spus VITRIOL Va multumesc pentru sfaturi si la mai putine belele
                Last edited by emilianx; 11 March 2013, 11:59.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google