Rulment Roata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rulment Roata

De cateva zile cand merg drept sau iau virajul la dreapta imi huruie roata sa zic asa, sar putea sa fie rulmentul de fata dreapta? Cum pot sa varific daca e rulmentul de fata si nu e ala de spate? Mentionez ca daca iau virazul la stanga nu se aude nimic. Se intampla ceva daca mai merg 1 saptamana asa?

Ridici masina pe cric, suspenzi maşina şi invartesti roata. Daca nu e liniste si huruie, e rulmentul. Faci asta la roata fata si la roata spate.

Comment

Am inteles, multumesc de ajutor ;)

Comment

uita-te si pe asta:

Aici testez pe roata din spate, la fel se testeaza si roata din fata. Acel joc poate sa fie foarte mic, abia se simte iar asta insemna ca es...
        Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

daca ai luat virajul la stanga si nu huruie inseamna ca rulmentul drept e ok. daca iei virajul la dreapta il verifici pe cel stang ,metoda e una veche si am aplicat/o si la mine ,am montat rulmenti optimal si sunt ok ,operatiunea dureaza cam 2 ore daca ai si presa hidraulica la dispozitie ,eu am confectionat una (ai nevoie de un cadru de fier solid si un cric de 5 t ) ,nu astepta prea mult dinmomentul aparitiei huruitului ( 200 de km sunt limita )!

Comment

Te-as sfatui ca cumperi un rulment de calitate ca sa nu patesti ca mine.
            Acum 6.000 km am schimat pe stanga spate rulmetul am dat 48 lei si vineri l-am schimbat pt ca huruia foarte tare, bineinteles am pus de origine 190 lei.

Comment

probleme tehnice

buna...sunt posesorul unui Logan 1,4 mpi din 2006 si am 95.000 km la bord.
              de aproximativ doua luni am inceput sa am un huruit ca de rulmenti....care l-a verificare se pare ca sunt buni inca....parca se aude din cutia de viteze....face doar la viteza mica...aproape de oprire...10-20 km/h...zgomotul se aseamana cu cel de placute de frana duse...un harait....nici mecanicul nu si-a putut da seama...aveti pareri???

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google