De cateva zile cand merg drept sau iau virajul la dreapta imi huruie roata sa zic asa, sar putea sa fie rulmentul de fata dreapta? Cum pot sa varific daca e rulmentul de fata si nu e ala de spate? Mentionez ca daca iau virazul la stanga nu se aude nimic. Se intampla ceva daca mai merg 1 saptamana asa?
Rulment Roata
Collapse
X
-
daca ai luat virajul la stanga si nu huruie inseamna ca rulmentul drept e ok. daca iei virajul la dreapta il verifici pe cel stang ,metoda e una veche si am aplicat/o si la mine ,am montat rulmenti optimal si sunt ok ,operatiunea dureaza cam 2 ore daca ai si presa hidraulica la dispozitie ,eu am confectionat una (ai nevoie de un cadru de fier solid si un cric de 5 t ) ,nu astepta prea mult dinmomentul aparitiei huruitului ( 200 de km sunt limita )!
Comment
-
probleme tehnice
buna...sunt posesorul unui Logan 1,4 mpi din 2006 si am 95.000 km la bord.
de aproximativ doua luni am inceput sa am un huruit ca de rulmenti....care l-a verificare se pare ca sunt buni inca....parca se aude din cutia de viteze....face doar la viteza mica...aproape de oprire...10-20 km/h...zgomotul se aseamana cu cel de placute de frana duse...un harait....nici mecanicul nu si-a putut da seama...aveti pareri???
Comment
Comment