Putere Motor Scazuta.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Putere Motor Scazuta.

Am si eu o problema cu motorul cred, nu stiu ce se intampla dar a scazut puterea acestuia, se simte ca trage greu fata de cum era inainte si la schimbarea treptelor de viteza cand nu mai accelerezi se simte ca si cum ti.ar da asa usor in nas. Am crezut initial ca este vreo problema la frane , dar am fost au fost curatate si mi sa spus ca nu au nicio problema sunt in perfecta stare de functionare. Totusi masina este "moale" nu mai are "scanteia" aia si nu stiu ce s-a intamplat si ce determina aceasta schimbare.
    Zici ca trag de ea accelerez si ..... urca da se simte ca se chinuie ...
    Aveti idee ce ar putea fi , va-ti mai confruntat cu problema asta ??

Masina este din 2009 , 1.6 MPI cu 61000 km deci nu e cine stie ce .

Dau cu parerea, nu cu paru'. Poate patineaza ambreiajul. Poate n-ar fi rau sa verifici bujiile si bobina.

Comment

la ambreiaj ma gandeam si eu , dar nu stiu

Comment

Să-mi fie cu iertare, dar tocmai se discută in paralel un subiect asemanător, aici; anticipez pe urmatorul: "Putere ...diminuată motor" si tot aşa.
        O diagnoză ai făcut? Altfel, e pierdere de timp.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Originally posted by RsA View Post
          ...si la schimbarea treptelor de viteza cand nu mai accelerezi se simte ca si cum ti.ar da asa usor in nas.
          Masina este din 2009 , 1.6 MPI cu 61000 km deci nu e cine stie ce .
          trage aer fals pe langa clapeta/filtru de aer ? bujii schimbate ?

nu e din ambreiaj. s-ar tura dar n-ar mai fuge...
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

la 66 000 ai schimbat bujiile? filtrul de aer?

Comment

bujiile nu , filtru de aer a fost schimbat la fiecare revizie.

Comment

Ai bagat din greseala motorina ? Sau o fi bagat cineva caruia i-ai dat masina ? - Zic si eu

Comment

Nup asta nu cred ca am facut.o ca ma uit de 3 ori cand bag ) iar masina nu se da pe mana nimanui)

Comment

schimba bujiile cat mai repede, filtrul de aer se incerci sa il schimbi mai des decat la revizii, eu il schimbat la 5000 km si mereu simteam o modificare in mersul masinii. Dupa ce schimbi bujiile ne spui daca merge ok masina.

Comment

poi tu de exemplu la cat timp ai schimbat bujiile prima data?

Comment

in carte scrie la 60 000 dar eu le schimb la maximum 50 000km. Diferenta este sesizabila imediat. Oricum 66000 km e mult.

Comment

Eu stiu ca se schimba pe la 30.000.
                          E posibil sa fie si din cauza stilului de condus, adica subturat, schimbat pe la 2000-2500.

Comment

Vorba dl de mai sus fara diagnoza nu faci nimic .Te-ai gandit si la remapare ? Daca este ecu de vina ?

Comment

@ melc 61000

@ Dan Ionut stilul meu nu cred ca se incadreaza la subturat . 2500 e considerat subturat mie mi se pare ca se aude destul de tare ..)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google