Zapada Intre Cheder Si Usa Stanga Fata Si Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zapada Intre Cheder Si Usa Stanga Fata Si Spate

Salut sunt nou pe forum , am un logan din 2005 si am o problema cu usa stanga fata si spate imi intra zapada intre cheder si usa usa din fata este umpic mai sus si e o distanta de 8/10 mm intre cele doua usi . care ar fi problema ?
    Masina nu a avut nici un acident deci nu inteleg... merci

Mentionez ca in habitaclu nu intra zapada sau ninge ploua..etc doar intre cheder si usa

De cand ai masina? Nu te-ai obisnuit cu ea? Asa e constructia...

Comment

O am de 6 luni dar nu ma asteptam sa am zapada intre usa si cheder )

Eu ma gandesc ca poate trebuie sa ii reglez bolturile sau sa ii strang suruburile . dar ma gadesc ca sa mai intamplat la cineva chestia asta si stie care e cauza (nu as vrea sa fac vreo boacana sa raman cu usa in mana)
      Last edited by 77sky; 26 March 2013, 19:27.

Comment

Originally posted by gaglar View Post
        Salut sunt nou pe forum , am un logan din 2005 si am o problema cu usa stanga fata si spate imi intra zapada intre cheder si usa usa din fata este umpic mai sus si e o distanta de 8/10 mm intre cele doua usi . care ar fi problema ?
        Masina nu a avut nici un acident deci nu inteleg... merci

Mentionez ca in habitaclu nu intra zapada sau ninge ploua..etc doar intre cheder si usa
        cand au fost zapazile mai mari nu ai mai avut aceasta problema?
        Last edited by romeo-alex; 26 March 2013, 19:20.

Comment

Nu stiu azi am observat cred ca era si atunci dar nu am bagat de seama
          Last edited by gaglar; 26 March 2013, 19:26.

Comment

Eu de 5 ani de cand am masina nu am avut zapada acolo , in schimb cand se topea ramanea gheata acolo .

Comment

Eu nu am patit asa ceva si este si chederu '' mancat'' in zona inchizatoarei de la sofer. Doar praf, uneori.
              MY CLA

Comment

Fa o investitie minima si schimba chederele! Altfel nu va cum ai rezolva problema.

Comment

Chederul nu are nici cea mai mica problema nu e mancat dezlipit etc... singura problema care ar fi ca intre cele doua usi din stanga e spatiu mai mare fata de cele dupa dreapta cum as putea sa aliniez cele doua usi mai bine ? ( ce trebuie sa strang?) )

Comment

eu zic sa schimbi usa cu totul...
                    Parerea mea este sa nu te mai stresezi, iarna nu`i ca vara, ai uitat ?
                    Nu doar la logan se intampla asa, deci stai linistit.

Comment

Daca din exteriorul masinii nu observi o problema de aliniament, toata chestia e din chedere. Uita-te atent la asta! Ma gandesc ca poate chederul acela fix, care se intalneste cu cel de pe usa, are o problema. Ala e ca un jgheab. Daca s-a strans putin, adios.

Comment

problema este la voi prieteni !

Comment

Masina a fost proiectata pt zapada de Decembrie si vecinele. Asta e zapada de Martie frate, nu stie ea d'astea.(masina)

Comment

Originally posted by stefan ion View Post
                            Daca din exteriorul masinii nu observi o problema de aliniament, toata chestia e din chedere. Uita-te atent la asta! Ma gandesc ca poate chederul acela fix, care se intalneste cu cel de pe usa, are o problema. Ala e ca un jgheab. Daca s-a strans putin, adios.
                            Pai e o problema la usa stanga fata si spate intre cele doua usi e un spatiu intre ele mai mare decat in partea din dreapta ...si nu stiu cum sa o rezolv

Comment

Mai detaliat...

Pentru a evita multe comentarii fara rost incearca sa clarifici un pic problema:
                              cateva poze cu unde cum si care este problema. Din raspunsuri, chiar daca sunt bine intentionate, se observa ca nu s-a inteles ce e pe acolo.
                              Din ce am inteles eu, daca nu ai zapada INAUNTRU, nu ai nici o problema. Problemele la chedere se vad cel mai bine vara cand mergi pe un drum de tara plin de praf, cand ajungi in loc curat deschizi usile si se vede cum, daca si pe unde a intrat praful acela fin. E cel mai bun indicator.
                              2) Daca ti se pare ca intre usile de pe o parte e distanta mai mare fata de pertea cealalta....vorbesti cu un tinichigiu, cineva care se ocupa de caroserii, usile se regleaza de pe la balamale....
                              Ar fi un semn ca masina a fost lovita...nu e chiar greu sa vezi la ochi cum se aliniaza usile cu caroseria, daca acea cuta longitudinala e continua....
                              Revin: daca nu ai apa, zapada, praf inauntru situatia nu-i asa neagra.
                              Succes.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google