If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aaaaa, cu degetele. Pai asa zi. Ai degete lungi atunci.
Cu patentul ala cu falci lungi ai bajbait dupa sau ai nimerit cu noroc piulita.
Cu cheia aia iti faci viata mai usoara.
Nu intra, daca ti-a ramas un fel de saiba de plastic, prinsa in surubul ala.
Doar ca nu mai prinzi aproape nimic pe radio daca iesi sin oras. Si mai arata si naspa masina fara antena.
sincer eu am observat ceva apa in zona antenei daca insist putin cu jetul de apa acolo, am spalat ieri masina si era un mic suvenir de la pasare in zona aia(antenei), am curatat si am tinut mai mult jetul in zona aia, cand am trecut la interior pica apa din plafon fix in zona antenei.
@Razvy te rog sa imi scuzi replica cu plafonul, ai dreptate, am fost putin deplasat si la nelocul meu.
Mi se clatina si mie putin antena pe masina, e rupt putintel soclul. Am luat alt soclu de la primul magazin de piese auto (10lei), insa nu reusesc sa demontez vechiul soclu (nu am decat chei fixe si nu ajung la piulita de sub plafon), nici cu patent nu am reusit. Am incercat la un service si la un electrician auto insa nu se baga la asa ceva (vezi doamne, e sub demnitatea lor, ei repara doar avioane, nu-si pierd timpul cu nimicuri din astea- probabil le iese prea putin castig). As aprecia foarte mult daca s-ar afla cineva din Oradea sa ma ajute (dau o bere).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment