Bec Spart In Interiorul Farului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bec Spart In Interiorul Farului

Becul no name montat acum o saptamana in farul din dreapta fata ( cum te uiti de la volan) a facut poc si s-a spart in mai multe bucati in interiorul farului.
    Exista vreo solutie sa scot cioburile din interiorul farului fara sa dau bara fata jos?
    Astept sugestii !

Multumesc anticipat.

incearca cu un aspirator, nu cred ca il strici cu cioburile alea, doar sa ai o teava mai subtire la el

Comment

Mersi de sugestie, problema e ca nu am o teava asa de subtire sa intre pe gaura aia de la bec iar una dintre bucatile de sticla e destul de mare, cam jumate din bulbul ala de sticla al becului.

Comment

Pune în capătul aspiratorului un dop de Nestea cu o gaură prin care bagi un pai pt băuturi, din acela ce are cot flexibil.
        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

sau un furtun si il prinzi cu banda de gura aspiratorului...
          Nu foarte lung...
          MY CLA

Comment

eu zic sa dai farul jos, ca sa nu te complici prea mult.
            Il poti da jos si fara sa dai jos bara

Comment

Deci cum se poate da jos farul fara sa dai jos bara?

Comment

Casper, nu ai cum sa dai farul jos daca nu dai bara!
                sigpic
                Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

Cristi4Speed, facem pariu ?

casper, ridici capota, desfaci cele 4 suruburi de la spoiler, tragi frumos de mijloc sa declipsezi in spatele emblemei, apoi tragi de spoiler usor in fata si bagi o tubulara de 11 daca nu ma insel, si desfaci. Apoi apesi putin pe spoiler in lateral, si ai acces si la al 2-lea surub de prindere. al 3-lea e chiar sus.

Metoda e pt PH1, dar probabil merge si la PH2

Comment

Razvy, accept pariul, astept filmulet cum scoti tu farurile la PH2 desfacand DOAR cele 4 suruburi care sunt sus la instructiuni. Cele din laterale sau de jos sa ramana la locul lor!
                    sigpic
                    Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

Am si specificat ca e vorba de PH1, din pacate nu am PH2 la dispozitie sa incerc, dar in cazul in care ajung in bucuresti, te caut

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google