Probleme Pompa De Benzina !!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Pompa De Benzina !!

Salut!
    Am si eu o (problema) cu pompa de benzina...
    motor 1.4Mpi
    67mii km
    Am alimentat de 200lei...si curiozitatea mea a fost sa vad cum cresc liniutele pe computer in timp ce alimentez, asa ca am desfacut busonu` la rezervor am bagat cheile in contact si am pus contacut` tin sa precizez ca aveam o liniuta la benzina(inainte sa alimentez de 200lei)....am alimentat si nu mi s.a ridicat nici o liniuta...desi in rezervor aveam peste 25L de benzina(in fn nu am dat prea multa importanta problemei dar totusi eram ingrijorat dc nu imi apar liniutele)...
    Dupa cativa zeci de km am alimentat iar de 50lei de data asta fara contact...computeru` si-a revenit la normal...imi indica atatea liniute cat ar trebuie sa arata...
    Problema este ca acum cateva zile cand mi s.a aprins pompa la benzina am alimentat de 70lei si tot nu s.a stins...desi aveam peste 12L de benzina in masina (am facut diagnoza la bord si mi.a aratat cati L aveam in rezervor) si cand faceam diagnoza imi arata si 2linii pe computer...desi cand luam contactu si il puneam aveam 0 linii si pompa aprinsa...ce asi putea sa fac in cazul asta ? benzina am in masina dar pompa ramane aprinsa.....doar daca bag de peste 100lei imi apar iar liniutele corespunzatoate pe computer....
    CL 93 TAV

curata potentiometrulde la sonda din rezervor. ....cu periuta de dinti si solutie de curatat motoarele. sau cu d-astea de vase... nu fac misto.

Comment

Ce sa curat ??? cum dau jos acel "potentiometru" ? si ce rol are el ? si dc ar fii el de vina ?? dami te rog mai multe detalii daca stii - sau ai avut si tu problema de genu`
      CL 93 TAV

Comment

Nu ai nicio problema nu te mai ingrijora. Cat timp ai contactul pus nu se ridica liniutele la benzina. Daca luai contactul si il puneai din nou vedeai ca ai toata benzina in rezervor.

Daca esti pe pompa si ai consumat din ea destul si ai bagat putina benzina incat sa se aprinda 1 max 2 liniute da o eroare si ramane pompa aprinsa. Daca vrei iti revina, in acea verificare de combustibil, tii apasat pe buton sa se reseteze si isi revine. Uite un filmulet.

Last edited by o8MeLC; 25 April 2013, 10:09.

Comment

Originally posted by o8MeLC View Post
          Nu ai nicio problema nu te mai ingrijora. Cat timp ai contactul pus nu se ridica liniutele la benzina. Daca luai contactul si il puneai din nou vedeai ca ai toata benzina in rezervor.

Daca esti pe pompa si ai consumat din ea destul si ai bagat putina benzina incat sa se aprinda 1 max 2 liniute da o eroare si ramane pompa aprinsa. Daca vrei iti revina, in acea verificare de combustibil, tii apasat pe buton sa se reseteze si isi revine. Uite un filmulet.

http://youtu.be/BV9t2ZFHlAY
          PERFECT!!! Multumesc !! Problema s.a rezolvat....foarte bun clipul aceasi problema din videoclip era si la mine...
          CL 93 TAV

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google