Scurgeri Lichide Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scurgeri Lichide Logan

Am facut acest thread deoarece nu am gasit vreo unul asemanator. Azi dim m-am uitat pe sub masina si am observat la scut niste urme de lichid, ca o vaselina. Nu este tot scutul ci doar de jur imprejur in proportie de cca 70% acoperit. Nu am observat niciodata daca ar fi uscat, sau trebuie sa fie uscat. Este ca un muschi fin pe copaci, dar ca o vaselina. Ma gandesc ca poate fi ceara cu care a fost tratata masina insa nu stiu ce sa zic. M-am uitat la motor si nu se vad scurgeri nicaieri. Nivelul uleiul e cel din toamna, antigelul la fel, servo nu stiu ca nu prea vad. Niciodata nu am vazut urme de ulei sau ceva sub masina, in afara de condensul ce il face ACul cand functioneaza.
    Ce credeti ca poate fi?

Poate iti transpira pe la baia de ulei, urme de ulei pe scut (nu picaturi) am gasit la mine dar am si identificat de unde proveneau, de la baia de ulei, cand a fost schimbata in service (am spart-o) Gigel mecanicosu mi-a rupt filetu la un surub de strangere, exact pe un colt..si transpira pe acolo. Nu am scurgeri, nivelul de ulei e constant.
    Din fata nu am vazut nimic, baga-te sub ea si inspecteaza.

Comment

scurgeri ulei pe la fulie distributie ,arbore cotit.Stie cineva ce poate fi?uleiul este imprastiat de cureaua accesorii .ati patit asa ceva?

Comment

Salut gary daca pana acum nu ai rezolvat problema in zona mentionata ajunge ulei cand curge de la simeringul de la arborele cotit se afla in spatele fuliei se schimba destul de greu trebuie demontata distributia scos pinionul de jos si acolo se afla simeringul manopera cat la o schimbare de distribuie daca ajunge ulei si deasupra pe capacul de la arborele cu came cel de care e prins si suportul motor atunci e dus simenrigul de distributie aceasta presupune in plus demotarea pinionului de sus cel care agreneaza distributia manopera tot la fel

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google