Logan Diesel Nu Mai Intra In Treapta 1 Si 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Diesel Nu Mai Intra In Treapta 1 Si 2

Buna seara.Am o problema ,sper ca nu f. grava cu un logan diesel.
    Nu mai intra in treapta 1 si 2.Schimbatorul se simte ca si cum nu ar mai avea arcul care tine schimbatorul putin spre dreapta cand e pe liber.
    Cand vreau sa cuplez treapta 1 si 2 se simte ca si cum ar intra treptele respective dar in mers, motorul se simte in treapta 1 ca intr-a 3-a iar in treapa 2 ca in treapta 4.
    de ex:vreau sa plec de pe loc,cuplez tr.1 dar trebuie sa o turez ca si cum as pleca cu a 3-a de pe loc.Daca as vrea sa plec cu a 2-a se simte parca as fi cu a 4-a.
    Astept eventuale sfaturi,posibile defecte,ca mi-e teama sa merg la vreun service sa-mi zica ca tre' sa schimb cutia.!!!!!!!!!
    Va multumesc.

sall !
    @nutzzu dupa cum spui speri ca nu ai o problema grava, este adevarat dar daca mai pleci cu a treia de pe loc ar putea sa devina grava in sensul ca in loc sa inlocuiesti ceva tije sau cabluri depinde de anul de fabricatie o sa ajungi sa schimbi si ambreiajul si atunci o sa ai chiar o problema grava !

Comment

Cel mai probabil furca pentru vitezele 3-4; detalii aici.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Nu era nici o furca sau sincron ,spre multumirea mea......
        Am rezolvat-o:am desfacut capacul de protectie de sub schimbator(trebuie o rampa sau elevator)-are 4 suruburi. Unul din cele 2 cabluri care duc la cutia de viteze avea un fe de bolt metalic sarit de pe canalul de ghidaj din plastic,ce se afla in locasul situat exact sub schimbator.Ghidajul nu era rupt,iar boltul nu avea nici un fel de siguranta sau splint (nu imi dau seama ce era uzat).
        Solutia cea mai rapida:poxilina in capul boltului ,10 minute o cafea si........s-a rezolvat.
        Recomand inlocuirea ansamlului daca exista ca piesa de schimb .
        Va multumesc pt raspunsuri.
        Last edited by nutzzu; 8 May 2013, 11:00.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google