Problema Oglinzi Logan MCV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Oglinzi Logan MCV

E a doua oara cand am probleme cu reglajul manual al oglinzii de la loganul meu MCV. Prima data s-a rezolvat pe garantie, iar acum am dat-o eu jos. Piesa aia de plastic care regleaza oglinda era stricat, iar meseriasii de la service-ul autorizat dacia au folosit o inventie cu o piulita taiata ca sa tina firele alea tensionate in loc sa-mi inlocuiasca oglinda pe garantie.

Dupa ce le-am platit garantie extinsa si am facut 4 ani la rand revizii la ei pe bani grei cand am avut si eu o singura problema pe garnatie cu oglinzile mi-au facut o inventie romaneasca in loc sa lucreze in mod profesionist.

MA simt dezgustat si furat.

masina era in garantie contractuala sau extinsa cand s-a efectuat operatiunea "piulita taiata"? Ca daca era in perioada extinsa banuiesc ca oglinda (ca si multe alte plasticaraie) nu mai este in garantie . Si atunci poate chiar au vrut sa te ajute sa nu dai banii pe o oglinda noua cand cea veche se putea repara. E singura explicatie ce o gasesc, altfel nu inteleg de ce a surubarit ala o ora la oglinda ta in loc sa puna alta noua. Apropos: tu unde erai in timpul asta? Si nu ai facut diferenta intre o oglinda noua si una veche cand ai ridicat masina de la service?
    Pain brings out the truth in us all...
    ...how much truth can you stand?

Comment

Nu a surubarit o ora la ea, se pare ca e o problema frecventa la oglinzile de logan mcv cu reglaj manual.
      Pur si simplu a dat o oglinda jos, a mers intr-o incapere din hala si s-a intors cu ea dupa 10 min cu ea reparata.
      Am avut aceasi problema cu reglajul si pe cealalta oglinda reparata probabil in acelasi stil romanesc, asa ca ma astept sa pice si aia cat de curand.
      Iar problemele respective e normal sa fie acoperite de garantie, caci e un defect de fabricatie al respectivei oglinzi.

Nororc ca oglinzile sunt relativ ieftine, am dat 117 lei pe una nou dar nu e de origine.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google