Vă salut.Am un logan din 2006 - primul proprietar, 64000km - de aproximativ 8 luni am un țiuit (fluierat) care se manifestă 3-4 secunde urmat de o pauza de cateva minute, apoi se reia toată distracția. Țiuitul (fluieratul) ăsta se manifesta in toate treptele de viteză și am observat ca nu apare in momentul în care calc ambreiajul sau accelerația sau schimb vitezele. Mai sunt cazuri (nu de fiecare dată) cand ,după ce am oprit motorul se mai aude țiuitul vre-o 2 secunde. Singurul lucru concret este acela ca atunci cand țiuie și calc pedala de frână, incetează, dar apoi continuuă : 3-4 sec țiuit, câteva minute pauză și tot așa.
Reviziile au fost făcute cam la timpul lor; ultimele sunt acestea:
- acum un an am schimbat cureaua distribuție + rola și cureaua accesorii; pompa de apă nu am schimbat-o pentru ca nu prezenta scurgeri.
- acum 3 luni schimbat placute frână + discuri + lichid frână și curățat tamburii.
- acum 6 luni schimbat ulei motor + filtru și filtru de aer.
Vă rog dați-mi o idee de la ce ar putea fi!
Mulțumesc anticipat.
Reviziile au fost făcute cam la timpul lor; ultimele sunt acestea:
- acum un an am schimbat cureaua distribuție + rola și cureaua accesorii; pompa de apă nu am schimbat-o pentru ca nu prezenta scurgeri.
- acum 3 luni schimbat placute frână + discuri + lichid frână și curățat tamburii.
- acum 6 luni schimbat ulei motor + filtru și filtru de aer.
Vă rog dați-mi o idee de la ce ar putea fi!
Mulțumesc anticipat.
Comment