Apa/condens Pe Sticla Farului Dupa Spalare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apa/condens Pe Sticla Farului Dupa Spalare

Salut,acum o saptamana am spalat masina iar zilele astea cand am iesit cu ea am observat ca sticla farului este plina de broboane de apa,condens.Am mers cu farurile aprinse cu speranta ca se va elimina apa dar fara sanse.Se evapora partial iar dupa ce sting farurile se depune la loc pe sticla.Cum pot scoate apa fara sa ramana urme pe oglinda sau sticla?Farul este original, dreapta fata cumparat din dezmembrari,nu are urme de zgarieturi,fisuri plus toate garniturile de cauciuc sunt la locul lor.
    "light up the darkness" Bob Marley

probabil garnitura din spate care este in spatele becului nu mai etanseaza, scoate-o de tot, si mergi cu farurile aprinse si asa vei scoate apa de acolo, apoi vezi ce faci cu garnitura aia.
    Numai bine!
    MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

e fisurat plasticul din far. apa nu are cum sa intre prin spatele farului,pe la bec.
      Last edited by gaboneygg; 28 June 2013, 22:56.

Comment

uitate in partea de sus a farului unde vine urechea de prindere acolo am avut eu o fisura ,cu putin silicon sa rezolvat!

Comment

Si mie de o saptamana tot dreapta abureste. Am crezut ca nu este garnitura de la becul de pozitie pusa bine ( am umblat recent la el ) , dar e totul ok. Am sa verific garnitura de la becul mare daca e ok,daca nu inseamna ca e fisurat.
          Alta varianta mai exista ?
          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Daca nu ai farul fisurat si garniturile sunt puse bine,mai e o varianta dai farul jos si mai pui un rand de silicon,bafta.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google